Da, baš su mi ful otišle u visinu što inače nije bio slučaj u prethodnim growovima. Sumnjam da je razlog tome prebacivanje na 18/6 koje do sada nisam prakticirao. Iako mi se to nije dogodilo u malom boxu gdje je LED rokao. Mišljenja sam da nebi toliko pobjegle u visinu, da sam ih držao na 24/0 režimu do početka cvjetanja. No činjenica je da nisam bio 2 tjedna uz njih, jer sam išao na kontrolu u Zagreb, pa đir do Slavonije do familije, pa ih nisam bio u mogućnosti ''obuzdavat''. U vegetaciji su bile pod 400W MH žaruljicom, te mi je djevojka rekla da je podizala lampu paralelno kako bi one rasle, a čim sam došao i uvidjeo taj stretch, odma sam ih piknuo pod 600W HPS i krenuo sa cvjetanjem. Sad mi je lampa na 30 cm od vrhova.
Isto tako si kontam sad kada su odradile svoj visinski rast, predpostavljam da neće više ići za gore pošto i sama genetika biljke nebi trebala dopuštati da raste više od onoga kako joj je zapisano u genetskom kodu.
Uglavnom, tu smo di jesmo, naopako da neće biti količine, samo stoji pitanje, šta mi je još učiniti da maksimaliziram dobitak. Ima tu još dosta listova koji prikrivaju penetraciju svjetlosti na srednji segment biljaka, pa se pitam da li bi trebao malo poskidat i to lišće?
Isto tako si kontam sad kada su odradile svoj visinski rast, predpostavljam da neće više ići za gore pošto i sama genetika biljke nebi trebala dopuštati da raste više od onoga kako joj je zapisano u genetskom kodu.
Uglavnom, tu smo di jesmo, naopako da neće biti količine, samo stoji pitanje, šta mi je još učiniti da maksimaliziram dobitak. Ima tu još dosta listova koji prikrivaju penetraciju svjetlosti na srednji segment biljaka, pa se pitam da li bi trebao malo poskidat i to lišće?
Poslednja izmena: