Critical Orange Punch Auto - Dutch Passion

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

DjedMraz

summer mode on
Poznanik Foruma
13.04.2020
686
3.572
203
Pozdrav :vutra:

Dan 67,. Ljepo prizor nema šta, počinje punjenje. Miris jbno jak. U ovih 8 dana zaljevanje dva puta po 4L sa svime , dva puta 2 L., i to baš kako je po preporuci Biobiza, iz tablice za all mix soila.Sljedeće zaljevanje ću mrvicu pojačati za 2 do 2 ml., dobro za sad sve podnosi. Temp ide do 35, užas.:objesen: Noću je ok, onda je oko 28-30.,nocu ne mislim kad biljka spava vec kad je vani noc doslovno ;),a kad ide na spavanje je 23 plus minus 1stupanj. Kad sam doma upalim klimu te spuštam koliko mogu te celzijeve. Ubacio sam kalolifer na dno uz pot, ima opciju ventilatora da pomogne u sušenju zamlje u potu. Šteta šta nemam više prostora. Brine me nešto na ovoj nodu pri samom dnu biljke,zaokruženo. Kao da truli, a to me najviše brine jer sam strgao glavnu nodu u 4.om tjednu, nažalost. Vidjet ćemo hoće li oprostiti mi. :confused: ,jedino sam jos ubacio i preostalu ledicu od 20 w 3000k vise nemam namjeru pojacavati,tih 6 i lampa mi ionako previse griju.
IMG_20240727_124851.jpg
Štekeri od struje su gore zbog run offa, spustim ih kasnije :D, evo poneka fotka u nastavku..
52jx82nm.jpg 72xj32kf.jpg 09eofno8.jpg 672nc92k.jpg

Jared Goff Summer GIF by Banana Republic

Stay high,. :respect::rasta:

Poslednja izmena:

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Ma to je sve super. :thumb: Nikako si slikao to mjesto pa se ne vidi kako treba al bome mjenjaju i boju i strukturu dole u dnu na stemovima kako vrime ide. I kod mene je iz klasicne zelene dobila tu neku nijansu, pa se kvrgala pa neki kao sitni polipi mozes ih opipat. To je sve super djede! Odrvenilo :) Samo sibaj:thumb:

DjedMraz

summer mode on
Poznanik Foruma
13.04.2020
686
3.572
203
pazim strogo svako dnevno vise puta jer sam strgao glavnu nodu u najgore vrijeme.,u prelazu iz vege u cvat., i streso ju dobrih 7 dana sigurno u razvoju, noda je imala supljinu u sredini pukla ko kokica jos ne vjerujem niti sam sebi,kako sam i zasto sam ju strgao, uz najvise paznje i njezno sam hendlo sa nodom.

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Googlam i ne kuzim jesu ista stvar Barnacles I Mealybug. Ove druge sam davno imao. Mravi ih nosaju uokolo po biljci. Imao sam ih dvije sezone za redom. Prve sezone kad sam pobrao i krenuo trimat, sve vidim po stabljici kako stisnem, nesto crveno kao krv procuri. Prepune su bile tih bubica, kako je stisnes, pukne i crveno iscuri. I na stabljici i u dubini budova, bas infestejšn totalno. Nije se pusit moglo.
Iduce godine, isti sajt, pratim… prvo kraj stabljike rupa od mrava, nekih 20-30 cm od stema. To sve bude pod vodom kad zalijem, sadio sam u zemlju tad. I krenu po stabljici te bubice. I kote se pomalo i sire. Nisam im tad dao. Prvo nekoliko vecih na glavnom stemu, i od njih se rasire. A mravi su u simbiozi s tim Mealybug -sima, nose ih okolo po biljci, kad ce kisa oni ih spuste ispod lisca da ih ne spere kisa.. ove piju sokove biljke i na zadku izbace mednu rosu, to mravi skupljaju. Bas simbioza.
Sry Djede sto spammam jbga. Tuzi me stipi :p
Al super mi je sve to, masu toga sto gledamo na dokumentarcima zapravo postoji oko nas, na nasem podneblju. Samo treba spustit glavu u mikrokosmos i zagledat se dobro..i dugo :) meni je to sve sedam puta draze gledat i citat nego neznam lavove i geparde i ostale macketine..

Poslednja izmena:

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.664
11.891
356
Barnacles su u moru
Nije samo u moru :)
Screenshot_2024-07-29-10-58-51-103-edit_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Ali mislim da je u pravu Ćira, pošto ovo na slici nije to što sam ja mislio :rofl: ovo se baš vidi..jer ima tih kao 'polipa' po stablu, ma skoro iste boje, i misliš ništa, deo kore, kad ono..cvrc :D nisam siguran koliko štete prave al eto, fakat je dobro znati šta sve vreba :)
Uostalom volim ja da filozofiram ponekad, šta ću. Ne zamerajte mnogo :D

Djede, sretno do kraja još jednom!

DjedMraz

summer mode on
Poznanik Foruma
13.04.2020
686
3.572
203
Pozzzz :wave::rasta:

Dan 75., svijetlo 16/8 zbog perioda previsokih temperatura tokom dana.,

u ovom tjednu sam zalio u utorak 2x 2 L ,Bio Grow grow 4ml/L,BioBloom 4ml/L,TopMax 4ml/L u jednoj boci te isto tako po 4 ml/L BioHeaven i ActiVera u drugoj boci , sve fino zemlja i biljka upila do jutros., danas sam zalio ponovno odnosno isao zalit sa istim omjerom (osim biogrowa 2ml/L) samo sam imao namjeru pojacat kolicinu vode na 2x3L medutim hmm, neznam procurio pot na sve strane kako bi se reklo vec nakon 2L, malo ne razumijem ....da nemam one takozvane ''kanale'' u soilu....sacekao sam nekih pola sata i ulio jos samo 2 L naravno curilo van dosta. Sad opet cekam susenje pota kroz koji dan. Miris ok, vizualno lisce bi moglo biti malo zdravije ajmo reci., vene po listovima su mi malo zuckaste ili zamucene , nisu fino bijele.,dosta mi je korjena izaslo ipod pota kad sam bio zadigo da obrisem vodu i bio je zut odnosno smedi. Puni se poprilicno ok s obzirom na velicinu , slabije svjetlo i vrucine. Bedira me sta nemogu imati otvoren box duze tokom dnevnog perioda biljke.Poskidao sam nesto sitno jos lisca ispod i u sredini poneki fan.Peroksid jednostavno nisam imao vremena otic kupit jos., u otorak idem po njega da pospricam biljku prije spavanja fino. Btw krepao mi mali podni vent,.do utorka banana party. Nemam niti jednog gnata, uocio sam ponekog springtejlsa, posipam malo dijatomejske zemlje i malo vode po tome i nema ih. Gnatovi navodno nece na zemlju koja se hrani organskim gnojivima....

2ox8ie9.jpg 10xo2del.jpg 0lwp91.jpg 0199wti.jpg

Stay high uz nedjeljni vajb :rasta:

:idea:

Poslednja izmena:

sone1

Coco Loco
Poznanik Foruma
14.12.2019
1.533
8.010
258
Gnatovi navodno nece na zemlju koja se hrani organskim gnojivima....
Hmm da nisi nesto si zzzbzoooo si :D vidis zanimiljivo, ima ih i vamo i tamo, al kao da prednjace kad je u pitanju sintetika/mineralno, al ja bi reko da je do subrstrata, jer kad je organic imaju vece pogodnosti zbog mikrobioloskog sveta, kad je ide full vestak mikro svet je "mrtav" pa ne mogu da se razvijaju :)
Barem je tako u kokosu :)

Inace si prepunio :D :thumb: ja bi sad strateski :makaze: najvislje i najvece, a ove dole ne bi birao fanove :)

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Da da u organik uzgoj i gnatovi idu kao prst i nokat :) samo je pitanje kako ih iskontrolirat da ih opce ne bude ili tu i tamo koji, naspram 12 divizija svaki dva tjedna :p
Diatomska je game changer, istrosio sam 15ak zutih traka sad citav grow, dok bi inace 10 traka napunio u niti tri tjedna.

DjedMraz

summer mode on
Poznanik Foruma
13.04.2020
686
3.572
203
Pozdrav svima.,

Dan 83.
Svjetlo 16/8 temp do 35 max, 24min..
Miris ne sakrijem više niti sa tvornicom parfema. Malo me onako u trbuhu muva nešto kao "leptiri" kad prilazim ulazu u stan. Kroz zidove ide miris. Stubište svi prozori otvoreni, susjeda me ispod oka pogledala, "onaj pogled "mi je uputilao_O:D
Inace zalivena samo jednom i to sa 3L, nesto iscurilo van tipa 3 dcl. Nista ne radim više samo gledam kako se puni i mislim još voda 2 tj samo jer gnojiva ne treba očito. Listovi lagano idu ka žutoj boji tj blijedije zeleni postaju...tvrdi su budovi, ljepljivi prsti nakon diranja po budu. Žao mi što nemam veći box, ovo je moglo bit urnebes od biljke, ima potencijala...::volimj::

opw1po9.jpg 10g73ew.jpg 0po0lp.jpg 92gn37.jpg
jieowp1E.jpg 8wmok89k.jpg

Stay high ::grupnjak:: :rasta:

:vutra:

Poslednja izmena: