Hopa!
38. DANA VEGETACIJE - 24. DAN CVJETANJA
Situacija po pitanju zdravlja biljaka je i dalje skoro pa bezprijekorna - ne želim reći da je bezprijekorna, jer vjerujem da uvijek može nešto bolje. Međutim, prosudit ćete sami.
Evo tu sam uslikao dva purple queena, pošto su ostali niži rastom, kao što je i deklarirano, pa ih je lakše i za uslikati:
Temperature mi se i dalje vrte u rasponu od dnevnih 27-29, te noćnih 20-21.
Vlaga mi se vrti u rasponu od 40-60%.
Odradio sam i neki lagani lolipop:
Jučer i prekjučer sam ih zalio sa sljedećim omjerom gnojiva:
BioGrow - 1 ml/L
BioBloom - 2,5 ml/L
TopMax - 1,33ml/L
ActiVera - 0,66 ml/L
CalMag - 0,7 ml/L
AlgaMic - 0,66 ml/L
Čisto informativno, nisam im dosad dao niti jednom čiste vode od početka growa, pa šta mislite, da li da presječem jednom sa običnom vodom? MIslim, ne pokazuju znakove nikakvog nutrient burna, niti lockouta, sve uredno popapaju, ali eto čisto se pitam...
Evo i njihovih slikica u kućicama:
Ovaj skunk i purple queen koji mi se nalaze pod LED-om su mi na nekih par centimetara od svjetla, ali ne vidim aposlutno nikakve probleme radi toga - zakon!
Etoga, to je to za ovaj puta, komentirajte, lajkajte i sherajte - zajebavam se.
Čujemo se iduće srijede narode!
38. DANA VEGETACIJE - 24. DAN CVJETANJA
Situacija po pitanju zdravlja biljaka je i dalje skoro pa bezprijekorna - ne želim reći da je bezprijekorna, jer vjerujem da uvijek može nešto bolje. Međutim, prosudit ćete sami.
Evo tu sam uslikao dva purple queena, pošto su ostali niži rastom, kao što je i deklarirano, pa ih je lakše i za uslikati:
Temperature mi se i dalje vrte u rasponu od dnevnih 27-29, te noćnih 20-21.
Vlaga mi se vrti u rasponu od 40-60%.
Odradio sam i neki lagani lolipop:
Jučer i prekjučer sam ih zalio sa sljedećim omjerom gnojiva:
BioGrow - 1 ml/L
BioBloom - 2,5 ml/L
TopMax - 1,33ml/L
ActiVera - 0,66 ml/L
CalMag - 0,7 ml/L
AlgaMic - 0,66 ml/L
Čisto informativno, nisam im dosad dao niti jednom čiste vode od početka growa, pa šta mislite, da li da presječem jednom sa običnom vodom? MIslim, ne pokazuju znakove nikakvog nutrient burna, niti lockouta, sve uredno popapaju, ali eto čisto se pitam...
Evo i njihovih slikica u kućicama:
Ovaj skunk i purple queen koji mi se nalaze pod LED-om su mi na nekih par centimetara od svjetla, ali ne vidim aposlutno nikakve probleme radi toga - zakon!
Etoga, to je to za ovaj puta, komentirajte, lajkajte i sherajte - zajebavam se.
Čujemo se iduće srijede narode!
Poslednja izmena: