Evo ga napokon sam i ja docekao taj dan da privedem svoj dnevnik u zavrsene dnevnike .
Najprije bi se zahvalio cjelom forumu , sto uopce postoji i sto ste svi super ekipa i spremni ste pomoci nama pocetnicima kada negdje zapne . Najvise bi se zahvalio drugu Stipetu i Hymalaji Goldu jer su stvarno od samog pocetka imali strpljenja odgovoriti mi na sva pitajna i pomoci mi sa svojim savjetima kada god bih nesto pitao ili zatrazio , hvala vam jako puno , volio bi da vam makar mogu vratiti pola toga sta ste napravili za mene .
129.DAN , SVE UKUPONO 92 CVJETANJA
Ukratko o tome u cemu sam grjesio . Nisam na vrjeme poceo trenirati biljku , pa sam kasnije morao natezati grane i dosta njih je puklo jer je biljka vec bila previsoka kada sam poceo trenirati , pa nisam mogao dobiti zamisljeni oblik nego sam morao poredati grane kako je stalo . Pregnojio sam biljku jer sam mislio da sto vise gnojiva to cu imati vise vrhova
. Od samog starta sam imao problema sa biljkom , a imao sam i jos sjemenki tako da je moja greska bila sto nisam jednostavno odmah zamjenio biljku sa drugom ustedio bih si vremena i zivica . Kada sam sjemenku piknuo u zemlju , zemlju sam prije toga prejako stisnuo u posudu , sto je rezultiralo jako losom drenazom , pa sam kasnije morao okopavati zemlju i dodavati novu . Par savjeta pocetnicima kao sto sam ja : 1. slusajte odmah sta vam savjetuju iskusni clanovi na forumu , nemojte se praviti pametni i misliti da znate sami , ovdje vam nitko ne zeli odmoci samo pomoci , 2. nemojte pregnojavati biljku , dajte biljki hrane kada vidite da trazi ne kada vi mislite da treba i ako uzgajate u ovako malim posudama nemojte nikada ici sa punom dozom od starta kao ja nego uvjek dajte prvo pola doze pa vidite kako se biljka ponasa , 3. sta god zelite napraviti ako niste sigurni prvo se javite u dnevnik netko od iskusnih clanova ce sigurno dati drage volje dobar savjet , 4. ako uzgajete u ovako malom prostoru kao ja , pocnite biljku trenirati na vrjeme , svaki dan cete morati natezati i zatezi ako ne zelite da vam pucaju grane kao i meni , 4. ako imate ikakvu ali ikakvu mogucnost odmah uzeti veliki box , uzmite i ustedjet cete si truda i zivaca jer mislim da je definitivno najteze uzgajati kada si ogranicen sa prostorom koji je kao kutija cipela .
Jos jednom hvala svima , ja nastavljam i dalje uzgajati u kutiji cipela dok ne budem imao bolje uvjete ( dok ne budem zivio sam ) , od ovog growa se nadam da cu dobiti 20 g suhoga , dobio sam jako puno iskustva , nova sjemenka je na klijanju tako da za koji dan ide i novi dnevnik koji se nadam da ce biti puno kvalitetniji . Hvala vam sto ste podjelili svoja iskustva samnom , i pomogli mi da ovaj dnevnik privedem kraju , i da zavolim ovaj hobi
Dnevnik moze u zavrsene i za kojih mjesec dana kad se to malo iskjura ide smoke report .
Edit : Vrhove sam objesio iznad prozora i prozor pustam otvoren na kant , valjda je to ok , buduci da je to jedima prostorija koja moze biti mracna a da niko ne ulazi unutra .