Pod tim stat sa rastom sam mislio u visinu nisam mislio sto se tice debljanja vrhova , ja sam ti full pocetnik tako da neznam iskreno ni o cem pricam nego pokusavam zakljucivati logicki hahahaha Gledao sam bas po forumu svakave zezancije pa i biljku u pivskoj limenci neznam koji je strain bio ali stvarno mislim da velecina posude ne bi trebala stvarati probleme , jednostavno manje prostora manje uroda al opet kazem samo moje misljenje nije da tvrdim da znam , jer stvarno nemam pojma
Neznam dal si citao od pocetka al sam imao malo problema sa prebacivanjem na cvjetanje jer nisam dobro zatvorio upuh pa je curilo dosta svjetla u box , pa nije htjelo pocet cvjetat , tako da sam i ja realnih 30 tak dana u cvjetanju
Za te valne duljine nemam pojma , ja sam uzeo ledice koje mi je drug Himalaya preporucio s tim da nisam imao bas puno novaca pa je to bilo najbolje i zadovoljan sam za sad Hvala ti drug i ja tebi zelim srecu sa tvojim ljepoticama
Neznam dal si citao od pocetka al sam imao malo problema sa prebacivanjem na cvjetanje jer nisam dobro zatvorio upuh pa je curilo dosta svjetla u box , pa nije htjelo pocet cvjetat , tako da sam i ja realnih 30 tak dana u cvjetanju
Za te valne duljine nemam pojma , ja sam uzeo ledice koje mi je drug Himalaya preporucio s tim da nisam imao bas puno novaca pa je to bilo najbolje i zadovoljan sam za sad Hvala ti drug i ja tebi zelim srecu sa tvojim ljepoticama