Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bravo Stipe, milina je citati i gledati tvoje postove svidja mi se taj perfekcionizam, samo napred biljke su prelepe odlican tretman imaju pa tako i izgledaju
Evo update. Sve po starom, biljke zadovoljne i sretne, ne zale se na nista pa ih tu i tamo obasjam sa 660W. Mislio sam ostavit 660 cijelo vrijeme ali mi podize temp za cca 2°C. Sad kad padnu temp vania ce bit super. Aya je nevjerovatno frosty za ovu fazu, totalno me zanima kako ce to na kraju izgledati Evo slika
Vece Vutro Prvi update na novom forumu.
Biljke usle u najjacu fazu cvjetanja i od danas krece Boost i P+ uz sve ostalo. Lampa je na 660w cijelo vrijeme i ostat ce do kraja. Temperature 2-3°C vece od idealnih.
Ayahuasca je interesantno frosty u trihomima i bas mi se svidja karakter sorte. Cookies je tipicna indika i boli ju uvo za cijeli svijet, ona ide do kraja bez rijeci heheh.
Blue cheese se gangsterski razbacao po boxu i najmanje mi se svidja takvo strechanje i grananje...al ajde, u ovom slucaju je lijepo popunio mjesto za 2 biljke.
To je to, slike neke.
Kao na informativnom..odgovaras sa da ,ili ne haha
Manji izbor lajkova ,vise komentara.
Znaci nema slazem se .
Nego ..To majstore slazem se sa tobom .Stipe je doktor
Vi se bunite ja jedva naso kako da udem u forum , prije neki dan sam cjeli dan bio u bedu hahahaha Super to izgleda zna se ko je tatko Evo ja lupam lajk i plus uzgoj