Za prinos jos ne znam. Izmjerit cu sigurno kad se posusi cisto da vidim kolko mogu ic sa 600w. Lako moguce da cu se malo razocarat zbog foxtail genetike. Takav bud kad osusis i nema neku tezinu. Najzasluzniji faktor bi rekao priprema substrata i duga vegetacija. Naravno da moze bolje od ovoga. Jos jedno topiranje i uniformiranje krosnje, adjust a wing reflektor da pokrije sve jednako i bolji rezim gnojiva. Previse joj je 3 dana bez hrane (svako drugo zaljevanje sam gnojio), mozda da sam kroz cijelo cvjetanje isao sa full dozom svako zaljevanje.....al jbga. To nemres znat dok ne upoznas sortu. I naravno da sam mogao spustit temp za cca 5°C bilo bi jos bolje.Da li je bio ocekivan ovakav prinos,sta mislis koji je faktor najzasluzniji i zaboga, ...moze li bolje od ovoga biti?
Stavio sam eksternu tipkovnicu na laptop pa me yebe muscle memory 2 i 3 su odma nakon 1 i 2 hahah 121212 232323232.jedino mi nije najjasnije ovo 12/23
sad si razrijesen svih grijehaCekao sam svaku nedjelju k'o da sam vjernik
sumnjam vidjet cemo kad se posusi. Imam 2-3 manja vrha koji su puni i tvrdi i taj ce bit valjda duplo tezi od ovog duplo veceg. Jbga.onaj vrh na vagi ima brat bratu 50 g osušen ako ne i više
hvala na izdasnom odgovoru,i iz njega se moze nauciti stosta