nema vise flusha. na vrijeme zatvorim butigu i nema vise hrane al inace da, otegnem jaja dok to simo tamo 100kgA da moras flusat ne bi ti htio bit u kozi
jos nista samo cheese ima taj neki svoj mekani miris, ko bc auto sto sam imao. ck i ap su za sada odorlessverovatno i za nos
dok nisam maknuo mrezicu sa ispuha (sa fasade vani) je bilo oko 30-31, sad je 25-27. kad je ugaseno sve oce past na 16-18.Kolika ti je prosečna temp kod vrhova na tih 600+w?
ja kuzim heheh. ma nema veze. ispalo je i ovo ok.ak ovo neko skuži dobro je
yep bio mi je cookies dok nisam vidio ayu u cvjetanjuImam osjecaj da ti je ayah favorite
nije okrenut tak kak je na slici. to kad otvorim vrata se pomakne. inace mlati prema cookies-u(biljka gore lijevo). da da, samo vrh krosnje hladim sa oba venta. bilo bi mi idealno da imam 4 ova stolna ili barem 2 ova vodoravna.Stipe dali ti ovaj vent na samom pocetku udara u biljke bas pod tim kutem?Znaci direktno od gore u vrhove?
novi album california sunshine (festival of life). a stvar je After Wave.....................................wave after wave after wave after wave..... poslusajJa imam jedno drugo pitanje malo van growa. Daj mi reci cija je ono stvar na prvoj stranici dnevnika???