Ma perlit je zakon vrlo sam zadovoljan njime a za opremu znam da si u stanju u 2 dana slozit sve
Pogledajte prilog 50203
Sjeme: 4x Blue Thai - 1x OG Kush (Dinafem)
Svjetlo: GFI 250W MH (21000lm - 6000K) + Sylvania Grolux 600W HPS
Ballast: Nanolux 250W(MH) + Eti 600W(HPS)
Box: Mammoth Pro 120 (120x120x200) + LED Green light
Ventilacija: Blauberg Turbo 125 (345m3/h) + Sobni ventilator za unutra
Gnojivo: Hesi paket
Zemlja: PotgrondH + perlit + kokos + zeolit + kerazit. Za start je light mix sa vise perlita i kokosa.
Genetika: Blueberry × Thai Skunk
Posude: 5×20L (cca 25L substrata stane) + Male posudice za pre-veg
Dao sam si malo truda sa izradom substrata, tako da su dvije verzije. Jedna za predvegetaciju a druga za ostatak growa. Sa zeolitom cu probat iznivelirat ph pa cu probat bez korigiranja zaljevat direkt iz pipe.
... tipkamo se po putu vec
Pozdrav. Reci mi gde si nabavio ovo seme od dinafema Blue Thai , jer gledao sam svuda i nigde ga nema...Pogledajte prilog 50203
Sjeme: 4x Blue Thai - 1x OG Kush (Dinafem)
Svjetlo: GFI 250W MH (21000lm - 6000K) + Sylvania Grolux 600W HPS
Ballast: Nanolux 250W(MH) + Eti 600W(HPS)
Box: Mammoth Pro 120 (120x120x200) + LED Green light
Ventilacija: Blauberg Turbo 125 (345m3/h) + Sobni ventilator za unutra
Gnojivo: Hesi paket
Zemlja: PotgrondH + perlit + kokos + zeolit + kerazit. Za start je light mix sa vise perlita i kokosa.
Genetika: Blueberry × Thai Skunk
Posude: 5×20L (cca 25L substrata stane) + Male posudice za pre-veg
Dao sam si malo truda sa izradom substrata, tako da su dvije verzije. Jedna za predvegetaciju a druga za ostatak growa. Sa zeolitom cu probat iznivelirat ph pa cu probat bez korigiranja zaljevat direkt iz pipe.
... tipkamo se po putu vec
Hvala na odgovoru. Ako ti nije tesko da mi preporucis neki automatik za indor jer planiram da probam al nemogu se odluciti sta...direkt od dinafema dok ih je jos bilo. nije to neki spektakl od sorte, nije losa al ima puno boljih...tako da se ni ne isplati trazit