Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jos koji dan i idu u velike potove, do tada svako drugo zaljevanje full doza roota. Ova mala je sour bubble x snow leopard sa nekih 6 dana starosti
Temperature i vlage su manje-vise idealne da ne pisem brojke. Na svima topiran 3. kat pred par dana To je to. Par slikica i idemo dalje.
Presadjene u velike potove i dobile ful dozu root, pz, sv i pola tnt-a. Temp 26/22, vlaga 63%. Sb x sn topiran i jucer presadjen.
Izgleda da je lampa vec dala svoje, cini mi se da vise ne svijetli kao nekad i biljke se strechaju nesto vise nego sto bi htio, tako da slijedeci tjedan idu na hps.
Vec par dana pod 400w hps i pase im Jucer dobile cistu vodu, pa prekostra nastavak sa svime iz paketa. Problema nema, biljke zadovoljne iako im se ne pocvjecujem bas previse. Jos 1-2-3 dana i idu na 1212.
Isprike na losim slikama, nes sam smrdo pa mi se nije dalo ponovo slikat. Slijedeci put malo detaljnije slike