Pozdrav ekipaa...posto sam ayu pobrao i maltene odma na godisnji otisao ostao sam duzan zavrsni update napravit.
Dakle aya je pobrana u 144 danu zivota(mogla je jos tjedan dva ali ja volim skinut kad ima tek tolko da ga mos primjetit tu i tamo)i mogu vam rec da sam dimom toliko zadovoljan da ca sljedeca aya bit zabijena u zemlju vec danas i ocekujem da cu ovaj put odradit bolji posao sto se tice same kolicine jer u ovom setupu je trebalo bit dosta vise od ovih 130ak grama suhe(+3,5g rosina-od trima). Al dobro, prvi put sa tabsima, nisam znao kad treba gnojit i dal treba opce dodavat stogod tako da sljedeca ce bit bolja. Ici ce i veci box ali s obzirom na ljeto ce biti samo cobovi instalirani dok ce hps pricekat hladnije dane.
Smoke report: toliko puta opjevana aya da nemam sta dodat osim da kazem da iako je klasificirana kao indica, dakle ocekivao sam zakucavanja, ali rad je totalno sativast, mozda kad se jos skjura bude dosla na svoje ali za sad je to ono sto ja zelim i preferiram...baca na pricu, zaebanciju, sex do jaja i sto me najvise odusevilo kod nje je cinjenica da sam na godisnjem od 7 ujutro znao palit pljugu i nema nikakvog spustanja niti nakon cetvrte nego samo dizalica i mozes pusit jednu za drugom i nece zabit niti najmanje. Naravno, ako pretjeras i nemas toleranciju razvalit ce te. Topla preporuka svima koji zele biljku punu trihoma i smole.
Nemam nesto previse slika od harvesta pa cu za sad stavit sto imam a kad dodem s posla cu poslikat pokoji cvjetic pa moze u zavrsene.
Hvala svima koji su pratili i jos jednom isprike na neredovitim updateovima. Bit ce bolje sljedeci put...until then...stay high