Pozz raja,slj Grow sam mislio ici sa biobizz,da li da uzmem i ALL mix i light mix ili mogu light mix samo koristiti kroz cijeli Grow?
I ako jos uz pirlit dodas kokos bit ce mrakPozdrav,jel ovo standardni ptgh ,imam mogucnost naruciti je,pa da pitam za svaki slucaj,mislio Sam da je skuplja ,70l 9eu
Pogledajte prilog 488369
Jel isto vrijedi i za Biobizz All Mix, imam automate u 25l all mix-a i trenutno gaze 3. tjedan, ne znam kada da im uvedem bio grow pola doze?Da. Moguce da nece pokazati da joj treba nakon tih 3 tjedna medjutim mozes s pola doze krenuti bez problema u toj fazi.
Evo svježe fotke, jutros sam ih zalio svaku po 1.5l, planirao sam kada se zemlja dobro prosuši zaliti prvi put da procuri, pa tek naredno zalijevanje gnoivo ili da dodam već pola doze Bio Grow-a u naredno zalijevanje? Zaboravio sam napomenuti da je donjih 10l zemlje u potovima pojačano sa 70% preporučene doze sporoopuštajućeg gnoiva BioSolid Autoflowering (BioTechnology), ali ne znam u kojem tjednu mogu očekivati da će korjen probiti do tog sloja zemlje?Mozes probati s pola doze. Imas slike automata kako izgledaju?