Nikako ne skidaj oni su potrebni za fotosintezu i rast budova. Kako bi inace primali vodu i sunce. Mozes skinut donji dio koji ne prima sunce. Ako zelis vece budove.
Poslednja izmena:
Zdravo drustvo. Evo sam posle 4godine opet biljku posadio.
Jedno pitanje za nekoga iskusnog growera!
Biljka ima vise vrhova, a mene zanima da li kod grana sa strane da skinem one male listove sa malo pistila? Kontam mozda bi vrhovi bili puniji ako bi to uklonio?
Hvala stari od srca, svake godine muku mucim s datumima, moram poceti voditi dnevnik. I ja sam sjevernije tak da cu slusati tvoj savjet@Koprivko
Ja obično photoperiodne bacim na klijanje 01.05 pa u start boxu držim da se biljka fino može ukorijeniti i da bude spremna do 01.06 outdoor stim da ih držim u 1.4l potu.
Ove godine sadim i autoflower njih ću 20.05 na klijanje do 02.06 će biti vani. Autoflower daje dobre rezultate također ako im se da i više sunca. Sa autoflower ne treba žuriti.
Da sam južnije vjerovatno bi starto photoperiodne i ranije. Ali ne treba žuriti. Ma da i klima se zadnjih godina drastično promjenila 2021 je kiša padala do 10.06 -15.06 vrijeme je bila katastrofa barem kod mene.
To znaći da nisi pročito dovoljno. Znam da ti je teško čitat ono što te ne interesuje, al ako želiš ozbiljne rezultate, moraš sve da detaljno čitaš pa ćeš i nabasat na ono što te interesuje.Procitao sam dosta toga,ali me opet pate neka pitanja