ZEMLJA

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.304
188
43
Eto,a mogao sam glavu na panj da stavim da je vrhunska,kad ono medjutim. Drzacu se ja zute florabele,samo sam jedan ,ili dva grow radio sa potH i iskreno nisam uocio tad neku razliku. Cuo sam da su neki imali losa iskustva za florabelom,da je jaka. Ja taj problem nisam imao i naredan grow ide u zutku.

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.304
188
43
Meni ona odradjivala bas fin indor, ili sam ja samo bio zadivoljan i time sto sam dobio. Mogao bih da promenim,ne znam koju da uzmem. U SRB i nije bas neki izbor supstrata,bar ne u Shumadiji. Moguce je da u ovim vecim polj apotekama,stovaristima ima i dobar supstrat. Tako da cu verovatno da uzmem jednu kolicinu nekog supstrata koji bude odgovarao po etiketi,ne znam sta drugo. Mogu da zapucam za Vojvodinu i nabavim extra zemlju.
Imam i onu Carobnu,kako bese? Promenili pakovanje:rofl:. Ima vremena do sledece sezone,a supstrat planiram da kupim treceg-cetvrtog meseca. Trebace mi bar 50ak L.

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.304
188
43
Ajde ljudi dajte neki predlog za supstrat dostupan u Shumadiji. Nemam gde ni potH da kupim. Kad vec kazete da zuta flora nije najbolje resenje. Ako treba zapucacu kolima van grada za 100L

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.666
11.913
356
A što je problem da naručiš online Pot H iz 'ponike i platiš pouzećem kad kurir donese, ne razumem? @Igorče
Burazere 1000 dinara je dostava, gore-dole, potrošio bi pet puta više benzina da se vozikaš negde, kolega brate prijatelju zemo rođače druže... ponekad mi nisi jasan svega mi :D
Konstantno komplikuješ vrlo proste stvari :)
'ponika dostavlja na teritoriji cele Srbije, kolika god da je dostava do tebe (a nije više od 1.500 sigurno)
A sve i da odeš kolima za BGD - opet se isplati pošto te pare ionako strpaš u pluća za dan, dva-a može ti praviti razliku između skrnavih malih biljaka kao što su ti sad - i velikih lepih zdravih :) ja uopšte ne znam gde je zapelo kod tebe :rofl:

Čak i ne moraš Pot H, možeš da se otvoriš lepo - ima tamo u ponudi i Plagron, nešto od Canna čini mi se...ima dobrih supstrata skroz :)

Poslednja izmena:

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.304
188
43
Nikad nisam razmisljao da kupujem zemlju onlajn. Imam trip da kurir nece da mi donese dzak , dva i da to kosta bar duplo nego da sam kupim? Pogledacu ponudu i cene,na tu stranu nisambnikad razmisljao iz gore navedenog misljenja. Hvala brate,care

• Sviđa mi se
Reactions: Saint G and Wendigo

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.666
11.913
356
Imam trip da kurir nece da mi donese dzak , dva
Hoće ako se plati :)
Zato je za supstrat malo veća cena dostave, pošto im zauzme mesto u kombiju za druge pošiljke.
Jedino što ne šalju je onaj svetlo zeleni Klasman, T3, pošto je pakovanje od 210 litara.. za ostalo nema frke, šalje se sve, para vrti gde burgija neće i to :)

Živio!

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.304
188
43
putujemo do vas
Nisam znao to,ja sam mislio da je obrnuto. Ipak cu da izadjem iz grada,do neke varosice u blizini,imaju druge apoteke. Imaju apoteke iz lanca istih,verujem da imaju i bolju ponudu supstrata.
Edit ; po mojoj racunici meni je potrebno oko 100 € za sledecu sezonu,uracunao sam i seme. Za mene je to veliko ulaganje i trebao bi da oberem 100g po biljci,najmanje,ali idu automatici. Zato mi treba dobar supstrat,jer je to pola posla. Gledacu da posadim 3-4 biljaka i moram da odradim start kako valja,inace ode mast u propast

@Wendigo brt,jel bi mogao ja da odem tu blizu,sutra,gde ima 5-6 vrsta supstrata u svim velicinama,odlicna teka,tu sve kupujem. Da ja slikam njihovu ponudu,sa etiketama, pa da izbacim ovde? Da znam da se ne zalecem ako je lepa sarena kesa :banana_rasta:::listomahanje:: ?

Poslednja izmena: