U tom grmu leži zec Pusti zemlju da se isuši, i ova će da postane homogena masa. Izvrneš biljku, i izvadiš cijeli busen, koji ćeš potom da integrišeš u novo okruženje. Dali su to rupe, ili kante, to sam izaberi.... ali svakako najbolja opcija je presađivanje direkt u zemlju, u što veće rupe. Ako idu kante, onda neka budu min od 20 L, kako te je već savjetovao CH . Ne brini se da ćeš ih istresirati, jer su dan kasnije nakon odrađenog posla uvijek kao preporođene. Moraš čitati završene vanjske dnevnike, tamo sve već ima... nije red da se i ti ovoliko stresiraš jer ne znaš, pa te strah od svega i svačega. Znanje je moć, pa izvoli... postani moćanZemlja je stalno vlažna
Pitari su mi 10-11L,nije mi jasno kako da se zalijevaju biljke? Svaki pitar po 1L,ili samo od šusa 1L ulit u svih 5 pitara?Ma samo prvi put daš pola doze, nakon 4 tjedna. Onda svako drugo zaljevanje slobodno staviš punu dozu. Normalno ako ti je pitar 12-15 litara da nećeš sipat svih 2 litre u šusu, pa onda računaj punu dozu 7,5 ml. na 1 litru, a pola doze 4 ml. na 1 litru. Znači prva prehrana 4 ml. na 1 litru nakon 4 tjedna i onda sa svakim drugim zaljevanjem joj daješ 7,5 ml. isto na jednu litru.