Pozdrav,Treba mi savjet,,
ovaj Grow bi htjeo probat sa sto manje gnojiva , i to gnojivo sto mislim je Bio Biz,, situacija je ovakva, 6 stabljka presadjivanje za par dana, 4 Air pots od 12 litara i 2 obicne saksije od 14 litara..
zemlja je 50 litara Bio-Bizz i 25 L Plagron Light Mix, uz to imam Plagron bat guano i Plagron worm casting te vermiculit i perlit,ovo dvoje po saku ubacim svaki put,jel nekako mi Biobiz ima malo perlita,nebitno)
(idu pod 600w eventulno 660 super lumen, cooltube) box 120x120)
E sad sta je kvaka imam namjeru da budu u vegetaciji sto manje( radi dolaska toplih dana) znaci nekih 3-4 tjedna vegetacije ,tako malo ih jos nisam nikad drzo u vegetaciji , vegetaciju mislim da netreba opce da ih hranim, moje misljenje , a SVAKO DRUGO DOBRO DOSLO,,,
Znaci kako najbolje da iskoristim ovo sto imam znaci Bat guano i worm casting,, dali da umjesam( to sam radio prije ali u drugcijim uvjetima skrooz) u zemlju ili kasnje da pravim caj ili sipam okolo pred cvjetanje,,
A od gnojiva mislim Bio biz -Top max i Bio BLOOM,, ,poanta je sto kraca vegetacija,,znaci gnojivo po mom neko misljenju netreba za ta 3-4 tjedna vegtacije... Svaki savjet dobro dosao,, nikad se nisam naso u ovakvoj situaciji,pa sam radio sa cjelom paletom gnojiva, tako da sam sad u dvoumici ,,
Ponavljam svaki savjet dobro dosao