Može proći ali nije baš preporučljivo. Iskopaš rupu, usitniš zemlju, smiksaš sa perlitom i zeolitom posadiš biljčicu i zaliješ sa gnojivom za vegetaciju. Češća prihrana ti ne gine ako planiraš u takvoj zemlji, i nemoraš računati na bog zna kakav urod. Mislim moraš svakako donijeti lopatu, pa nositi vodu i takve stvari na sajt, šta je prolem u ruksak ubacit 2 puta po 10 litara kvalitetne zemlje pa probati napraviti bar neki kvalitetniji mix od tog svega.
Problem je sto zivim u izuzetno zabacenom predelu. Prvi sledeca naseobina je na 50km. U mom selu 7 ljudi
znaci nije problem prostor, a ni trosak. Problem je sto ja nemam kola i nacin kako doneti tu zemlju do sajta. A kad sam u selu, onda mogu da radim sta zelim. Al nmg ici ukupno 100km busom da bi doneo ranac zemlje
Zato pitam sta bi mogao ubaciti u zemlju da je popravim. I zanima me koji aspket zemlje treba da popravim: hranjivost, mekocu, los ph, slabo ili preterano zadrzavanje vode? Znaci nesto da je lako za nositi. Idem na organik, i nikakva hemija ne dolazi u obzir, djubrivo ce biti od kalifornijskih glisti, sveze stajsko, a i mikrozu cu da odradim.