E to bus vidio. S budget zemlja je meni spalila prve biljke. Moguće da je bila takva tura zemlje... Neznam.. sad je gotovo, bus vidio.
baš htjedohMoža bi trebalo naglasit da se ljudi klone robnih marki ARO, S budget, k -plus jer za 12 kn 20 Litara koliko sam vidio da košta s budget ne može valjat da jebe rak raka..
meni su se biljke kilavile i žutile u ovom govnu, cim sam ih prebacio u klasman podivljalePogledajte prilog 76401
Kakav je klasman h za biljozice? HvalaPlantellu Start zaobilazite u sirokom luku - riskirate root aphidse!!!
P.S.
U 1.5 L potove sam stavio zemlju i upiknuo menke, navlazio zemlju i potove prekrio sa tankom prozirnom folijom da drzi vlagu (izbusio na foliji 3 - 4 rupice sa gornje strane).
Nakon cca.4 dana menke proklijale i lagano pocele izlaziti iz zemlje. Kada sam maknuo foliju sa jednog pota uocio sam 2-3 root aphidsa kako hodaju po povrsini zemlje. Nikad vise Plantella Start. Bar sto se mene tice.
Danas sve presadio u BioBizz All Mix zemlju koja mi je bila u planu kasnije za presadjivanje u vece potove. Korijen se u dubinu razvio nekih 5 - 6 cm. Bolje da sam sad presadio dok su jos "flanci" nego da mi se gamad razmnozi i onda kasnije imam sranje sa tom malom gamadi.
Nadam se da ce se primiti. Ako ne, onda sve ispocetka. A bas sam htio dnevnik otvoriti.