Pozdrav drugari. Treba mi savet. Imam par manje i vise uspesnih outdoor growa. Nisam totalni pocetnik i znam osnove kako rastu biljke. E ovakva je problematika. Ubacio sam no name semenku pod 40w e27 negde sredinom marta za probu. Posle nekih nedelju od klijanja presadjena u 20l potH. Radio sam lst i biljcica je bila bas zdrava, pravi kupus. Posto ne mogu cvetanje da radim kuci, oko 25 aprila(bilo mi zao da je resim), prebacim je na cvetanje. Ispostavi se da je curica. E sada problem. Prebacena je na sajt 5 maja u rupu sa jos otprilike 20 litara(+vegetirala u 20= cca 40l). Vreme je bruka. Svakih par dana je zalivana sa 2,3,4,5 lit vode, zavisno od potrebe. 5,6 puta dobila plantelu cvet. Kada je izbacena na sajt bila je u cvatu i visine oko 30cm. Par dana kasnije je pocela da se streca i cini mi se da jos nije prestala. Sada je otprilike oko 170 cm!%?. (500%). Stagnirala je sa cvetanjem i pusta novo lisce ali i dalje raste na 3,4 dana po 5 do 10 cm. Biljka je zdrava i nista joj ne nedostaje. Pitanje. Da li je rupa dovoljno velika za ovakvu biljku i da li da je i dalje gnojim cvetom ili da vratim na list. Da li bi bilo ok da zagnojim sa npk 20,20,20 a da je ne spalim? Predpodstavljam da nece opet da udje u cvetanje do 8, 9. Meseca? Svi saveti, primedbe i pitanja su dobrodosli. Stay high