A da ne otvaram ponovo sačekati ću ovdje ako neko odgovori, hvalaBiljka je ogromna, možda bi joj pomoglo, da očistiš donji dio, pošto je slabije svjetlo.
Gle, ja nisam baš u outdooru, da bi davao savjete. Možda u ovoj temi, prije dobiješ odgovor
Inače, bude to zvjer od biljkeAko imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Pozdrav svima Danas mi je 35-ti dan biljkama ( prebačene na 12/12 ) i za sada ide sve po planu (barem se meni ćini ). Sve do jućer kada se pojavilo žutilo na listovima jedne biljke. Po tablici bio tabsa uskoro bih trebao dodati ORGATREX pa možda fali gnojiva ? Prije par dana zalio vodom i...www.vutra.org
Neko mozda da napiše sa cim da je hranim šta je najbolje, i koliko . HvalaA da ne otvaram ponovo sačekati ću ovdje ako neko odgovori, hvala
Najbolje ti je hraniti gnjoivom po preporucenoj dozi.....Neko mozda da napiše sa cim da je hranim šta je najbolje, i koliko . Hvala
Ma sve ok, al nemogu naći ništa šta vi koristite, ja sam u Austriji , pa neznam šta bi mogao koristiti, do sada sam davao gnojivo za paradajz i tako.Najbolje ti je hraniti gnjoivom po preporucenoj dozi.....
Ima xy tema na tu temu, triba samo koristit trazilicu i ne ocekivat sve servirano na pijatu.
jel???Ima xy tema na tu temu, triba samo koristit trazilicu i ne ocekivat sve servirano na pijatu.
Hvalaevo pa citaj... sigurno ces naci nesto cega ima i u austriji..
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Dakle, koja gnojiva koristite u veg/cvje (nije ni bitno) i kakva su vasa iskustva s njima? Ja sad u ovom growu koristim Composanu za cvijece s dodatkom guana, ali iman osicaj da to nije to, cak mislim da mi je Plantela Cvijet odradila bolji posal nego sta ga trenutno composana radi...www.vutra.orgPrihrana biljki
@tamburix Kada se krenu formirati cvjetovi (oni bijeli čičci) onda kreces sa pola doze gnojiva za cvjetanje i promatras biljku kako prihvaca tu dozu gnojiva. Ako je sve ok ides full dozom za cvjetanje. Svako gnojivo ima svoju tablicu gnojiva kada se sta daje pa prouci sta pise za gnojivo koje...www.vutra.org
Upravo sam žešćoj dilemi...imam tri biljke outdoor..sve ok....mislila sam da su sve. Tri female...ali sada na jednoj najvećoj koja je prva procvetala u budovima koji rastu normalno,sa sve belim pastilama ...ubrala da probam primećujem da ima i započete za sad tek zelene..semenke....ZNAČI DA JE MALE i da je sklonim...evo i neke fotke tih budovakada (mjesec) po vašem iskustvu poèinje cvjetati indica, indica/sativa i sativa? to me zanima zbog uklanjanja muških stabljika. kada treba poveèati oprez?
Ali toliko je toga da mi se čini nemoguća misija jer su udovi kao šakaMakazicama se to ne radi. Našpricaj vodom i iščupaj noktima ili pincetom (sterilnom), i tjeraj dalje. Bude i od hermića dobrog dima.