Moj prvi grow (Bože pomozi meni i biljkama) XD

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.484
9.149
258
Nedavno mi doneo prijatelj puter pravljen redovnom metodom ali od biljke koja je tek ušla u cvetanje (gužva pa je morao skloniti). Pojedem ja 8 kukija i ništa, iako mi je tolerancija na minimumu bila. Onom mojom metodom kad pravim, čak i od mužijaka pa i lišća biljaka u vegetaciji, 4 kukija me prebiju.

@kristinam02 ako imaš ekspres lonac, napravi tako pa probaj. Podelio sam link tamo u prošlom postu.

Znam da nema smisla da radi ali radi. :D

20.06.2023
89
151
33
Hiraeth
Pa koliko znam, muški biljkan je najobičniji šibicar, jebivetar, kokošar, klošar i štetočina kojeg se treba kloniti.
Takve kada vidim u blizini, odmah provjeravam da li je novčanik u džepu, a da jednog od njih okreneš naglavačke, ne bi mu dva prebijena THC kristalića istresao iz džepa.
Socijalni slučaj.
Takve policija na ulici legitimira.

Poslednja izmena:
23.07.2024
23
60
13
22
Znam ja da od muškog nema neke koristi, ali mi ga je bilo žao baciti pa sam ga stavila da se suši. Svakako mi je plan osušit ga i ubaciti u kokosovo ulje.
@Jolly Joker da, vidjela sam Vaše objave i planiram iskoristiti neki Vaš recept:D

A cure su mi napale gusjenice pa sam ih ubacila u kuću, osim što mi soba odlično miriše, hvala Bogu su se i one oporavile malo. Ipak će biti nešto od njih

23.07.2024
23
60
13
22
UPDATE:
Biljke su posađene 26.06. znači prije 3 mjeseca. Prošle su dosta toga, od putovanja pa do invazije gusjenica.

Muški je u potpunosti zapostavljen zato i je jadan i suh. Od njega sam htjela uhvatiti sjeme pa probati ponovno saditi na proljeće. Ali na kraju ću ga upotrijebiti za maslac.
Jedna ženska je izgledala jako loše jer su je pojele gusjenice i baš je bila zakržljala, evo se oporavila. Otkinula sam sve listove koji su bilo pojedeni, a cvjetovi postaju sve veći.
IMG_1870.jpeg IMG_1871.jpeg IMG_1873.jpeg

Druga biljka je od početka do sada dobro. Nije bilo nekih promjena. Jedino sam primjetila kada sam ih gnojila sa kokošjim izmetom da se izmet uvijek upljesnivio pa sam morala to micati. Zaljevam ih kada se sjetim, nije više toliko toplo pa je zemlja dosta vlažna.
Ovo je druga biljka
IMG_1876.jpeg IMG_1875.jpeg IMG_1874.jpeg

Jedini problem koji imam je veliki manjak svjetlosti. Dobivaju onoliko koliko traje dan, pa sam razmišljala BAREM im ostaviti svjetlo upaljeno preko noći ili ih staviti pod sestrine UV/LED lampe za ugradnju noktiju. One imaju 48W, a za gnojivo ću se vratiti na plantellin koncentrat.
IMG_1869.jpeg

Saint G

Aktivan Član
02.04.2022
194
569
93
I ja se slažem sa vama..nema ništa slađe :D

Kristina, bravo za istrajnost..i eto ga. Još malo i bit će za zapalit :thumb: Za prvi put super.

Pazi sa zalijevanjem da ne pretjeraš. Zemlja mora biti suha prije zalijevanja, ne mokra. daj im sve svjetla što imaš. Njima treba bar 200-300W ali šta god daš bolje nego ništa. Ali pazi na režim svjetla - 12 sati svjetla i 12 mraka. I temperaturu provjeravaj.

• Sviđa mi se
Reactions: Aragami