Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa evo da završimo i ovu sezonu, bila je j****a, trajala je 8 mjeseci.. Ajme i kuku
Krenimo redom.
Manju Gorillu Zkittlez i dvije Gorille Cookies sam skinuo odavno već, ima i mjesec dana.
Njih tri su osušene, otrimane i pospremljene u tegle već prije nekih 20ak dana..
Ove veće tegle su od 5000mL, a ove manje su 2500mL.
RH u staklenkama uvijek nastojim držati na 55%.
Sljedeća na redu je bila velika Gorilla Zkittlez, nju sam skinuo prije nekih 20 dana. I ona je osušena, međutim nije otrimana te se nalazi u plastičnim kašetama za masline i to ću od večeras početi lagano trimati.
Mislim da na ovoj ima "materijala" koliko na ove tri zajedno
I napokon, skinuo sam i preostala dva Skunka. Jučer popodne.
Njih sam objesio ispod bora, nema vlage, a ne cijedi se ni smola iz grana. Tu će prenoćiti do sutra te idu umjesto već osušene velike Gorille Zkittlez u unutrašnji prostor za sušenje.
A sad se u međuvremenu treba baciti na posao, pokupiti svo smeće za sobom. Ove plastične mreže, bočice od gnojiva i kojekakva s*anja te se maksimalno potruditi vratiti sve onako kako je i bilo. Što zbog prirode, što zbog sebe samog.
U vezi smoke reporta, nisam kompetentan da pametujem o okusima itd.
Volim dobar dim, volim ukusan dim, a bome volim i da udara. Ovo sada što sam pušio kad sam probao pred berbu ima sve od navedenog, samo da odleži u teglama i da ovo preostalo otrimam. A bit će tu posla do Božića...
Onda ću slike cvjetova itd. A i često objavljujem u temi "Što trenutno pušite?".
To je to za ovu godinu, hvala svima na podršci. Grč u želucu je i dalje tu ali sad se lakše diše pozdrav ❤️
Haha. Do Bozica posla kažeš. Evo jos jedna kandidat za mašinu Ugosvnom, ovog skunka ako ide, štekiraj bud do ljeta jedan. Točno me zanima sta je to na kraju ispalo.
Pa jesi vidio dokle on otrima? Nema lista na budovima xD nije masina za njega. On bi to poslije masine opet porefao haha
Cestitam mačorac, nebi ti bio u kozi sta se trima tice. Hvala za dnevnik, bilo ga je pravi uzitak ispratit. Prva liga nema dalje!!
Čestitam na uspješno završenoj sezoni
I hvala ti da dnevniku,svaki puta kada sam otvorio tvoj dnevnik sam ostao pomalo ljubomoran kako biljke odlično izgledaju
@Bizzzo naravno, po teglicu od svega ću sakrit i sam od sebe do lita
Eee btw nema šanse, sve se ručno trima. Pogotovo ovi najveći cvjetovi.
Popcorne i ove sitnije to sve u kartonsku kutiju pa kasnije već nekako iskoristim.
Ali ovo se ostalo sve ručno trima, sve ovo što je u teglama, sve je trimano maksimalno. Ne volim tu makinju nikako i previše me "zakida", kao da mi mrvi cvjetove.