Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Moja bivsa punica(meksikanka) mi je jednom dala dobar recept za prehladu/gripu.
Čaj od cimeta sa tequilom(2 casice tequile u vruci caj) i popit dok je full vruce. Cilj ovog caja/pripravka je da se ugrijes i uznojis...i jos je fino
edit: moj 2000ti post
to sam ja po recepturi staraca znao pit, savjet je da nalijes sto vise rakije u taj vrući čaj i brzo u krevet prije nego se srušiš negdje hehe, 10 deka na sebe ovoono i ujutro nakon tuša nov
dimbula je odlicna, juce otresao tri soljice tokom dana, nemam zamerki. al ovo je fantazija Pogledajte prilog fegd41.jpg
"Ceylon Supreme Tea: The district of Dimbula produces Ceylon Supreme Tea, one of the world's finest harvests. Grown at 4,000 feet in the mountains of Ceylon, this tea is harvested by hand in January and February when the leaves are young, tender, and most flavorful."
nisam nigde uspeo da nadjem od cega su latice unutra, al smek je zaista diskretan i vrlo prijatan
"Emperor's Dream Tea: As unique as the island itself, Emperor's Dream Tea comprises a fine selection consisting of rich flavor, fine aroma, briskness and a full bodied character in the brew—a contribution from the year long sunshine and intermittent showers nourishing the plantation soil."
samo da napomenem da treba razlikovati biljne pripravke od caja. hibiskus, kamilica, nana... nisu cajevi u uzem smislu reci. danas ceo dan cedim gore spominjani darjeeling