Neznam da li je to normalno kod prvog osoba koji prvi put uzgajaju, ali ja sam baš uzbuđen i sretan što si uzgajam biljke, u mom slučaju za lijek. Svjetlo im se pali u 21h navačer i ja jedva čekam taj trenutak da zavirim u boks i pogledam kako su. Napunim ovlaživač i iako nemam drugog posla oko njih, najmanje 15tak minuta gledam u njih kako se lelujaju uz zvuk ventilatora. Onda ujutru kada me alarm probudi da se trebam ustati i početi spremati za posao, prvo što napravim su iste radnje kao i u 21h.
S biljkama je u globalu sve ok. Site su, nisu žedne, temperatura i vlaga su im taman. Ona koja je bila najžuća prije presađivanja i gnojenja je sada gotovo cijela zelena, osim najdonja dva lista. Oni su i dalje žuti, pogotovo pri samim vrhovima. Ostale koje su bile žućkaste su povratile zelenu boju.
Inače, već su počele ispuštat ugodne mirise. Kad otvorim boks baš lijepo i lagano zamiriše iznutra. Neznam kakvi će biti mirisi u fazi cvjetanja, ali se trenutno zapitam, čemu filter. Kad im pomazim listove na prstima mi ostanu malo intenzivniji mirisi i to svaka ostavi nekakav poseban ugodan miris za sebe.