Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne znam stvarno... ako se nesto moze nazvati kanabis umjetnoscu (ukljucujuci i poeziju) onda su to ove slike Wen.
Svaka ti cast covjece! Ovo treba u rubriku "A photo you can smell!"
U zdravlje i ziv i zdrav ih capnuo uskoro
Ja mislim da opce ne smaras dnevnicima, predobro su slozeni i more vrijednih informacija se nalazi u njima. Ako ti se da pisat dalje, nemoj stat a usput kad vec tipkam da ti i cestitam na jos jednom fenomenalnom growu
Elem cura je skinuta prošli vikend, dakle posle nekih 60tak dana na 12/12 - ubiše me vrućine, jeste ona oluja olakšala stvari, ali ipak sam rešio da je maknem i turim u mali šator na sušenje, obzirom da sam skoro cele nedelje bio na putu (vratio se jutros tek zapravo)
Na oko bih rekao da joj je falilo još tih nedelju dana da uđe lepo u fejd i još malo nabubri, no kad sam je testirao jutros....odšrafio sam se tako da je ok i više o tome dole u smoke report-u
Posle cca nedelju dana sušenja, došlo je vreme za trim i prebacivanje u tegle.
Opet isto kao i u prethodne dve ture, dušu sam ispustio koliko je lepljiva, bukv nemoguće za trimati po ovom paklu (eh da, inače kako stigoh jutros kući - klima uređaj ne radi rek'o MOŽE LI JOŠ NEŠTO DA SE DESI?!?)
Tako da tzv 'bag appeal' možda nije najsjajniji, jer me je zaista, zaista mrzelo da trimam do kraja, a i nemam problema sa sugar leaf-om tu i tamo, ih bre
Cvetovi su tvrdi i nabijeni, miris sam već opisivao - prepoznatljiv kiseli vonj sa primesama karamele, širi se u talasima i ostaje zauvek
Nikako nije za stealth grow, probija kroz zidove meni se čini
Izgubio sam malo na boji - i zbog vrućina u zadnjoj fazi cvetanja, i zbog vrućina tokom sušenja, prebrzo je otišla u zagasite nijanse - no šta je tu je, bitno je da haba mozak, a biće boja na jesen već
SMOKE REPORT / FINALNI UTISAK
Rekoh već i u prošloj turi, klasik ostaje klasik. Nije da ti 'otvori' dan jer te toliko polupa da ne znaš ni gde si, a ja pritom imam impozantnu toleranciju. Oštar miris kad se zapali obavesti sve u krugu od sto metara šta se zbiva haha
Kombinacija bibera i meda kad gori, nema ni govora o grebanju pluća, udara brzo i apsolutno zasluženo je jedan od najpoznatijih hibrida na svetu !
Kamen da se mrvi, bilo bi lakše. Ja inače volim kroz prste da pustim, ali ovo - barem za sada, dok se još ne prosuši lepo - samo makazicama može. Grajnder odavno ne koristim, ali evo vidim da mi se žena upravo muči i sa njim
Od danas ide u tegle na dalji kjur, tako da za jedno mesec dana očekujem da bude prava "dva dima Hirošima"
Yield je zapravo dobar - uzevši u obzir probleme sa temperaturom, i činjenicu da je Lumatek bio na 80% - lično sam očekivao da podbaci, ali ovako na oko ima tu cca 300gr (u jednu teglu staje 200gr bez problema) gore dole - dakle sasvim solidno - može mnogo bolje ali što ono kažu
"Kako sam se nadala, dobro sam se udala"
To bi bilo to za ovaj dnevnik familijo!
Možete ga slobodno terati u završene, a mi se svakako gledamo u nekim novim avanturama uskoro!