super su biljke,zdravi listovi,tvrdi puni budovi, nisi trebao mozda vracat na 75., mozda 65., temp je bila ti zbog blizine lampe,ali ok,..nije stetilo u svkom slucaju ovih 7 dana, napumpali se budovi i imat ces bas super vutru,. jos kad dode do susenja i kjuranja cemo o tome polako..biljka je sad u ajmo reci zavrsnoj fazi ja nebi prestao sa gnojenjem ,.jos dva puta ga pognoji., svaka 3 dana.,malo smanji dozu za po 1ml/l ...i onda samo dobro isprei prije samog kraja...
jos 10-14 dana...? znaci jos 6 dana gnojis i onda pustis da upije jos iz lisca sve sta ima i iz zemlje i to je to.( iako to je i dokazano da nema potrebe ali nebitno sad za tvoj grow )..jer ima ona jos za ici....imas li ikako mogucnosti provjeriti si trihome sa nekim uvecanjem, bilo povecalo, mikroskop ili mobitel kamera...
''Cini mi se da pokazuju zasicenost gnjojem to sam vidia po donjem djelu kod par kifova'' - ne vidim na koji dio i na sta mislis tocno, ne vidi se po fotki..pojasni ako mozes..mozda nije do gnoijiva,...jer ovih si dana imao svjetlo blize -vise svjetlosti -vise hrane treba,. da nije manjak gnojiva znas, zato kazem..biljka ide u finish ljepo ..bit ce to super