Redovni update
Dan 75.
Temp: dan 23-25/ noć 21-23
RH: 50-60%
Ciklus: 19h dan, 5h noć
GreenGelato#1
11.4 3L vode + PowerZyme i SuperVit i Boost
15.4 3L vode + pola doze Bloom i 0.75 doze P+
19.4. 3L vode + PowerZyme i SuperVit i Boost
Mislim da je trenutno u najjačem punjenju. Računam još sljedeći put hrana sigurno, pa ćemo vidjeti za dalje.
GreenGelato#2
11.4. 3L vode + PowerZyme i SuperVit i Boost
15.4 3L vode
Nema tu više što. Spržena ali je puna kristala. Uskoro ide dolje, prije toga flush, a možda i ne. Nije dobivala puno hrane, pa ću vidjet kakav budem s vremenom.
CreamMandarine
11.4 3L vode
15.4 3L vode
19.4. HARVEST
Sad kad gledam po dnevniku u nazad, možda je mogla dobit još jedan put hranu, jer evo već je skoro 20 dana na samoj vodi. Početnička greška, ali dobro. Ja sam zadovoljan. Jako dobro se napunila, a popcorna ima minimalno. Vrhovi su tvrdi i jako ljepljivi. Jedva sam ruke oprao nakon trimanja Mislim da će od ove biti više nego od one iz prošlog growa, iako je ovaj pot bio i više nego duplo manji. Probao sam je neki dan, odlična je Sad se suši u mraku, temperatura 20, vlaga 50-55%
To bi bilo to od mene za sada, budite mi dobro
Dan 75.
Temp: dan 23-25/ noć 21-23
RH: 50-60%
Ciklus: 19h dan, 5h noć
GreenGelato#1
11.4 3L vode + PowerZyme i SuperVit i Boost
15.4 3L vode + pola doze Bloom i 0.75 doze P+
19.4. 3L vode + PowerZyme i SuperVit i Boost
Mislim da je trenutno u najjačem punjenju. Računam još sljedeći put hrana sigurno, pa ćemo vidjeti za dalje.
GreenGelato#2
11.4. 3L vode + PowerZyme i SuperVit i Boost
15.4 3L vode
Nema tu više što. Spržena ali je puna kristala. Uskoro ide dolje, prije toga flush, a možda i ne. Nije dobivala puno hrane, pa ću vidjet kakav budem s vremenom.
CreamMandarine
11.4 3L vode
15.4 3L vode
19.4. HARVEST
Sad kad gledam po dnevniku u nazad, možda je mogla dobit još jedan put hranu, jer evo već je skoro 20 dana na samoj vodi. Početnička greška, ali dobro. Ja sam zadovoljan. Jako dobro se napunila, a popcorna ima minimalno. Vrhovi su tvrdi i jako ljepljivi. Jedva sam ruke oprao nakon trimanja Mislim da će od ove biti više nego od one iz prošlog growa, iako je ovaj pot bio i više nego duplo manji. Probao sam je neki dan, odlična je Sad se suši u mraku, temperatura 20, vlaga 50-55%
To bi bilo to od mene za sada, budite mi dobro