Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ma samo rokajte, kad se nađe ovako iskusna ekipa u dnevniku, tko bi se normalan žalio
Hvala ljudi na trudu, možda ih i odgojimo u prave emancipirane žene do kraja
Redovni update
Dan 16.
Temp: 25-28
RH: 45-55%
Ciklus: 24h dan 0h noć
Zalijevanje:
15.2. 0.5L čiste vode za svaku biljku
19.2. 0.9L vode + 1ml/L PowerZyme + 2.5ml/L RootComplex + pola doze SuperVit
Pozdrav ekipa,
Male napreduju ko lude. Uspoređivao sam malo sa prošlim dnevnikom i nije za usporediti Tek je 16. dan u tijeku a već su bočni izdanci krenuli dobivat svoje bočne izdanke. Bit će vezivanja boli glava, al neka
Od rasprave oko CalMaga svjetlo sam dizao 3 puta, sad je na nekih 70-80 i čini mi se da je to sweet spot.
Prvi par listova se počeo sušiti na sve 3 biljke. Nije zbog hrane ja bih rekao, nego neki prirodni ciklus.
Još uvijek nisam upalio niti timer niti ventilaciju, možda čak cijelu vege odradim 24/0, pa onda u cvatu 18/6 + ventilacija. Za sada su ovako svi parametri u optimalnom pa neka ih
To bi bilo to manje više, slijedeći update za tjedan dana.
Svi savjeti i komentari dobrodošli.
E da, nikad nisam napisao al možda ste i mogli pretpostavit, na bijelim tacnama su GreenGelato a na smeđoj je CreamMandarinXL
Živili
Hvala Bizz, nedam ispod 25 hehe
Ma sinoć sam je zategnuo, lijepo su svi izdanci bili na svjetlu. Jutros pogledam, ko da ništa nisam napravio.... pustit ću je sad par sati da povuče vodu u sebe pa ću malo ozbiljnije natezanje odradit
Redovni update
Dan 23.
Temp: 25-28
Ciklus: 24h dan
GreenGelato#1
22.2. 1L vode + pola doze SuperVit, PowerZyme i RootComplex
26.2. 1.5L vode + pola doze SuperVit, PowerZyme i RootComplex
Ova nije dobila TNT jer se čini dosta tamno. I najslabije je razvijena. Još nije procvjetala, a čini mi se da je dobila i jajca. Molim stručna mišljenja, i koliko vremena imam da je se riješim?
GreenGelato#2
22.2. 1.5L vode i pola doze TNT
26.2. 1.5L vode i cijela doza SuperVit, PowerZyme i RootComplex
Biljka je skroz u prefloweru, stretch je lagano krenuo. Mislim da je to to od rootComplexa, samo nisam siguran jel bi slijedeći put dao pola doze TNT ili pola doze Bloom + Boost.
CreamMandarin
22.2. 1.5L vode i pola doze TNT
26.2. 1.5L vode i cijela doza SuperVit, PowerZyme i RootComplex
Ova je možda i najveća, možda jer je CreamMandarinXL hehe.
U usporedbi s prošlim putom sad je biljka puno bolje razvijena. Mislim da je do temperature i jer mi je lakše zaljevati potove od 11L. Puno bolje se suše. Već 3 dana bude lagano za zalit, al ostavim još jedan dan nek se nađe, da budu skrooz lagane.
Imaš vremena, treba jajetu da sazrije, ali sa druge strane, ako si siguran da su jajca (i nemaš namjeru skupljati polen), nemaš ni razloga da ga držiš. Zakolji ga odmah i miran si
Sretno dalje, biljke su super!
Hvala
Ma ne mislim skupljat polen, trebaju mi cvjetovi, prošla tura je već pri kraju
Jedino me zanima kako se to dogodilo. Jel zbog stresa nekog ili zna breeder zeznut tu nešto?
Ajd znaj. Imas opciju i jedno i drugo i trece. Mozda breeder, mozda genetika, mozda stres. Ili sve to odjednom. Uglavnom, jezik pregrizli dalje i guraj!
Sad baš čitam nešto od Dutch passiona
Kaže da više crvenog spektra i duži dan mogu potaknuti NJU da postane ON.
A i kaže da su originalno ove sorte nazivali female seeds, al kad su shvatili da je šansa da će bit ONA 99.99%, odnosno da će 1 od 1000 biti ON, onda su odlučili female prebaciti u feminised.
+ mogući stress što Bizz kaže i eto
Bas na tom delu gde se treba videti mutne su slike. . . da sacekas jos koji dan i probas koju bolju sliku napraviti jer bi sada tu trebao kalix izici ako nije on
Ja bi ovoj pre grow, nego bloom, a mozda bi i mandarini pojacao ili jos jednom, ne znam da li se siri ono dole
Ma definitivno su muda, ove druge dvije tu imaju pistile, a ova kuglice u nastajanju. Nisam uspio bolje slikat, još su poprilično sitna, al sam je ipak izvadio iz boxa, sutra najvjerojatnije ide u biootpad haha
A nije da se širi, al zahvačeni listovi odumiru polako. Onda će i slijedeći put dobit pola doze TNT
Hvala
E gle ovo, greenGelato ova ženska iz jednog vrha krenula 2
Bezveze bacit biljku, evo meni je ovaj grow na 3 od 5 biljaka izraslo po par jaja pri ulasku u cvat, otklonio sam ih i vise ni jednog kasnije. Kod mene je lindino sjeme u pitanju i tu znamo da je genetika losa. Mada se moze desit i kod boljih banaka isto. Svakako ako je nisi baci pruzi sansu, ne boj se nece bas preko noci puknit jaje i oprasiti box. Lako je bacis za 3-4 dana dok se izjasni do kraja.
Redovni update
Dan 32.
Temp: 24-27
Ciklus: 19h dan, 5h noć
Pozdrav ekipa,
kako je GreenGelato#1 krenuo izbacivati jaja i skoro odletio u kantu, odlučio sam malo smanjiti stres biljkama.
Upalio sam timer i sada je 19h dan i 5h noć. Zatvorio sam jedan donji otvor na šatoru i upalio ventilaciju + filter na 100%. Na preporuku @FatOne ipak sam odlučio sačuvati GreenGelato#1 i čini se da im je promjena ciklusa odgovarala.
GreenGelato#1
2.3. 1.5L vode + pola doze TNT
6.3. 1.5L vode + cijela doza SuperVit, PowerZyme i RootComplex
Čini se otkako sam promjenio svjetlosni režim da je biljka prestala bacat jaja i sve je više pistila. Pratim kuda to ide, hoće li biti skroz hermi ili je to to od jaja.
Hvala još jednom @FatOne , zahvalni smo i biljoza i ja
GreenGelato#2
2.3. 1.5L vode + pola doze TNT
6.3. 2L vode + cijela doza SuperVit, PowerZyme i RootComplex
Biljka odlično napreduje, ima ovu zanimljivu mutaciju koja se vidi u lijevom donjem kutu slike. Jedna grana se razdijelila u dvije i tako ide dalje, zanima me kakvi će tu vrhovi bit
Čekam još malo da se rascvjeta pa će ići lolipop i ubacit ću joj Boost
CreamMandarine
2.3. 1.5L vode + cijela doza TNT
6.3. 2.5L vode + cijela doza SuperVit, PowerZyme i Boost
Ovaj je definitivno najnaprednija. Jede kao blesava. Već je skoro 2 tjedna na TNT prehrani i nikad joj nije dosta. Neka neka, bolje da ljulja nego da žulja
Stretch je vjerojatno uskoro i gotov tako da je u planu loli jako brzo. RootComplex je izbačen i zamjenjen Boostom. Mislim da je i od TNT-a to to. Računam da joj slijedeći put slobodno mogu puknut cijelu dozu Blooma.
Ja sam za sad zadovoljan. Sve više manje ide po planu osim ovih jaja, al valjda će se i to izgurati
Sve pohvale, kritike i savjeti dobrodošli.
Toliko od mene, budite mi dobri