Hvala na lijepim željama i savjetima
19. dan
RH: 55-60% dan, 60-70% noć
Temp: 23-25 dan, 19-21 noć
Ciklus: 18/6 dan/noć
Zalivena 7.11. nakon 4 dana, s 3L vode i punom dozom
PowerZyme i
SuperVit. Slijedeće zalivanje ide puna doza
RootComplex, ali ili ću morati smanjiti vodu ili povećati temperaturu. Razmišljam se o onom grijaču za gmazove. Zemlja se nakon ove 3L ne osuši dobro u 3-4 dana. Dva put sam zeznuo, treći ne smijem. Ostavit ću je sad koji dan duže prije nego opet zalijem.
Napokon sam nabavio ostale sitnice za ventilaciju tako da je i to sada spojeno skupa s filterom (nisam znao kako drugačije). Filter je 300m3, a ventilator 250, jeli to u redu? S tim da sam uzeo potenciometar i stavio na nekih 50%. Jeli potrebno da ventilacija udara 100% vremena ili?
Prvi LST je napravljen dan nakon zadnjeg updatea, i par dana nakon toga. Jučer sam samo malo dotegnuo. Rezultati se već vide, 5-6 sporednih grana koje ću za koji dan počet izvlačiti na drugu stranu. Jedino ne znam kako da pomognem ovoj koja se nalazi uz zemlju na prvoj internodi.
Neki dan je došao i rezervni igrač,
CalMag. Prošli grow mi je calmag opasno uneredio sve, krenulo je faliti taman prije nego što sam išao na put 6 dana i dok sam se vratio nastao je kaos. Problem je krenuo kroz stretch. Zato je ova rezerva tu.
Ove male smeđe flekice na listovima su se pojavile oko 14 dana, napredovale 2 dana i prestale. Možda joj je malo jaka zemlja bila, tko će ga znati.
Slikice u prilogu, do slušanja