SMOKE REPORT
Pozdrav ekipa,
Odrađeno je sušenje i curanje.
Sušio sam 7 dana, u mraku, temperatura je bila 19-20, a vlaga oko 45%. Nastojao sam da to ide što sporije, al eto, kako su niži vrhovi ostali donekle prozračni, tako se i osušilo malo brže.
Napunio sam 3 teglice na nekih 80%, po mojoj procjeni nekih 60ak g suhog. Ne mogu reći da sam zadovoljan količinom jer je prošle godine WW auto od RQS-a uz 10 puta jači CalMag def dao oko 120g suhog, al što je tu je.
Općenito, sorta nije nešto zahtjevna za odvest do kraja, postojale su neke manje genetske mutacije al ništa strašno.
Što se dima tiče, dobar je.
Rad je fin, možeš se fino razbit, ali možeš i cijeli dan pušit
Prvih sat vremena se osjeti šut u glavu, bolja koncentracija, ako radiš nešto, uzme te skroz. Meni idealno za rad na računalu. Uz taj high u glavi, prisutan je i body high, ali ne u tolikoj mjeri.
Kroz sat vremena body high sve više prevladava nad highom u glavi i rad postaje više indicast. U tom trenutku je sasvim svjedeno hoćeš ić spavat ili zapalit još jednu ili poharat frižider. Što god izabereš, nisi pogrješio
Miris iz teglice je uglavnom kisel. Najviše podsjeća na citrus.
Kad izmrviš, prsti mirišu slično kao i kad guliš par kila mandarina. I tu je zapravo jedina poveznica s mandarinama koju sam ja uočio haha
Okus je nekako zemljasto kiselkast, ništa posebno.
To bi bilo to za ovu avanturu, slijedeća je već pokrenuta. Namjero sam piknuo još jednu mandarinu da vidim hoće bit bolje ili lošije ovaj put.
Hvala svima koji su pratili, davali savjete. I hvala na druženju, vidimo se u nekoj drugoj temi
Može u završene