Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Zblonzinjo

Dimno Rapoložen
24.09.2014
188
714
93
Nigdjezemska
420.hr
Ja nemam problema s tim, forum radi predobro i tako mi je vec duzi period, upratio sam bas bio da si piso neki dan i da si kod susjeda iso da probas, pa cak i tad mi je radilo bez problema, ulazi odma i nema nikakvog punjenja, jedino mi se znalo desavat prije da u sitne sate prekine i da mi se pojavi ono kao kad je napad bio ali i to traje najduze 5-6min i opet sve ok

20.06.2014
1.394
3.959
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
Zadnjih par dana jako štekanje, tek kad refrešam po dva tri puta učita stranicu, ponekad samo do pola pa izbaci error ili krivo rasporedi elemente. I kad uspije otvorit stranicu, ove funkcije koje ne refrešaju stranicu, npr. slanje poruka u inbox ili lajkanje pogotovo štekaju. Za nove notifikacije moram otvarat u novom tabu, inače onaj loading u gornjem desnom kutu vrti i vrti i tako zauvijek. Druge stranice rade normalno. Nadam se da nije neki veliki problem posrijedi.

Edit: najčešće je to slučaj navečer ili rano ujutro, evo sad radi dobro.

Poslednja izmena od urednika:

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
pitanje za admina: kad hocu editovati neki post i u njega ubaciti neke fotke desavalo mi se ranije a evo i danas ovo
2015-09-10_101601.jpg
a kada radim upload u normalan post kao ovaj sve ide kako treba

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Da nije mozda do broja slika mozda se tu pogubi :( vidim da ovamo kod edita ima vise slika attachovano. I meni se jednom desilo pa sam mislio da da je do watemarka. Pa njega iskljucio i radi mi sad fino i savise slika. I upload je nesto spor a bio je mnogo brzi...ispitujemo server a ako nije server onda je software i to mozda neki od plugina pravi probleme.

evo sad je i meni izbacio gresku...pogledacu

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
843
1.021
188
Wonderland
moze jedno tehnicko pitanje?

na laptopu lagano dodjem do opcije New Posts.

Na mob nikako ne mogu skuziti kako vidjeti nove neprocitane postove.
tel. iphone ,browser safari .

tnx