Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo isprobao i preko Tor-a radi , moguce da si slucajno promjenio format slike, umjesto jpg. kad prebacis na komp. ispadne neki drugi format pa... ne , sory sad vidim da je jpg na kraju teksta (IMG_20150814_065446.jpg)
Mozda nema veze ali jesi probo preko drugog browsera mene je pocela zezat opera mobile pa sam na chrome mobile inace koristim operu za pc a slike uređujem u paintu i fscapture rijetko psd
ništa, ond neznam što je, možda je mjenjano nešto oko dozvola kao što kobasicat0r kaže, meni radi a ako nikako neide probaj preko ovog linka http://postimage.org/?lang=croatian neznam što da ti drugo predložim
Slike koje želim postavit su 1728x2880 Size 1.25mb. Ne mogu je uplodat.Do sad sam već postavljo ovakve slike.
Nakon što sam odradio resize u paintu za istu sliku i doveo je na 432x720 size 139 kb isto je ne mogu uplodat.
Ne znam u cemu je problem. Ja sam probao sa vise kompova i browsra i sve je ok. Probaj obrisat cache i sav history. Sto se tice samog security certificata sve je na mjestu osim sto istice za 44 dana:
probao sam i obrisao sam i history i cache,ali i dalje mi izbacuje error,isto ovo što je L0oD napisao,da je nepodržan protokol...idem preko zendproxy.com što jje Stipe napisao i radi.
probao sam preko chromea i opere.