Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Dajte neke screenshotove. Kakvo vrtenje telefona :)

Morao sam uklonit posljednje teme na nekim rezolucijama jer je izgledalo suludo (index/home strana). I jos neke stvari sam uklonio odredjenig rezolucija pa nadam se da je sad citkivije. Svakako posaljite screenshotove pa da vidimo to vrcenje sta se desava. Ko ne zna kako se radi screenshot na telefonu nek potrazi na google zajedno sa markom telefona: how to make screenshot on HTC

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.764
258
10
Evo samo bih željela skrenuti pažnju @Vutragenjo u vezi kažnjavanja za nepravilno upotrebljavanje lajkova šta si objavio u temi "Forum obavijesti"

Slažem se sa odlukom u potpunosti,
ali jako puno novih članova žele kliknuti jedno ali zbog blizine ikonica to ispadne skroooz suprotno (pogotovo preko mobitela gdje je to još manje)
Inače sam i sama već više puta dobivala lajkove,ne slažem se ili ne primjereno i to bez stvarne namjere...
pa sam morala intervenirati :D
Uglavnom evo ako se može to nekako udaljiti ili nešto,da nebi bilo nesporazuma :)

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
843
1.021
188
Wonderland
necete vjerovati sasvim slucajno zarotira tel i pojavise se crtice prije nego sto procitah ovu temu i savjete
hvala svima u svakom slucaju

al je glupo sto nema crtica u oba moda,a ne samo u landscape
:spliff:

L0oD

Form
Poznanik Foruma
09.03.2015
5.686
20.018
398
Planeta Zemlja
www.vutra.org
Genjo,ja sam preko celog dana na fon,a uvece sednem za comp... trenutno sve sljaka extra,tako da nznm sto bi se nesto menjalo... i ne vidim kakvi to problemi od jednom nastaju ... rotiram tel i sve ok... ako koristi ekipa sa foruma tel da bi usli na forum,moj savet 5 inca za dobar pregled... peace

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
843
1.021
188
Wonderland
genjo ,crtice i treba da se pojave
meni je 4 inca ok

nema problema,samo je caka da te crtice kliknes i vidis nove postove
al je caka da to sljaka samo u landscape,kad zarotiras tel

ispricavam se na nesporazumu
peace

09.11.2014
134
80
43
Ja nisam bio lepo razumeo Vutragenjoa, mislio sam da je napisao da ne smemo davati lajkove (ne negativne nego pozitivne) uopste osim ukoliko nisu vezani za uzgajanje ili tako nesto. Pa sam se osetio cak prozvanim jer cesto dajem lajkove (mada po zasluzi) nekad i za stvari pored uzgajanja (tipa smesna slika, vic)...ali sad kontam da ne smemo davati negativne tako olako, je l'to u pitanju Admine? eksplikar porfavor :D