Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U zadnjih 10-ak dana primjecujem da me zna automatski odjaviti sa foruma, prvo sam mislio da sam predugo neaktivan, ali nije zbog toga. Neznam jel ima tko slicna iskustva, prije mi se to nije desavalo. Koristim Google Chrome.
A te crtice sto spominjete se zove hamburger ikona koja predstavlja meni sajta. Ja je vidim na svim rezolucijama. Doduse izgubi se na bas malim. Ako govorim o istom.
Dovoljno je jednom sa lupis odgovori i cekaj dok se loaduje... vrte one tri tacke;kad zavrse idi ba sledecu stranu. Neces odmah videt da si odgovorio dok se ne sredi ovo polako;da ne zatrpavamo forun i otezavamo rad
@Vutragenjo
jos uvijek steka. Probao sam obrisat 4 posta za redom pa mi javi Error 524 Ray ID: 237b76dd6237055d • 2015-10-19 09:32:07 UTC
A timeout occurred
Ovo sto nece razmake registrirat se desava kad se ide "back" na browseru ili ako se ode na "reopen closed tab" takodjer nece razmak uhvatit pa se mora refreshat. Ne znam kolko je to jednostavno/komplicirano za podesit.
meni nista ne javlja al steka, kad trebam spojiti, kad trebam brisati, kad trebam premestiti... dosta vremena trazi, koci i kad trebam post objaviti, pa duplira... koci i kad radim izmenu u postu. ebada u najkracem za moderirati