Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Bizzzo

~ Fly Me To The Moon ~
Urednik
Moderator
11.02.2008
8.153
32.768
2.718
twitch.tv
Ima i to smisla. NEma veze. Djelit ce se onda postovi i kojekakvi tutorijali na vise postova. Ja sam isao prebaciti neke tutove da se spreme slike i nije dalo. To je primarni razlog zasto uopce pitam za ovo. U svakom slucaju ima smisla to sto ti kazes.

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.750
358
A mislim da je ok i ovo. To jest,pre je bilo da smo,recimo,morali brisati neke slike da bi ubacili nove kad se popuni odredjeni limit. A kad je rijec o broju slika po jednom postu,mislim da je fenomenalno i tih 20.
Ja licno ne vjerujem da cu toliko slika ubaciti,ali mislim da je za one koji vode dnevnike uzgoja ovo dovoljno.

Barbarossa

tata brada
Poznanik Foruma
20.12.2014
2.688
26.657
1.058
Jugoistočno odavde
Kao da postavim video u svoj dnevnik? I da li to uopšte može tako...kad pokušam tamo piše da nije dozvoljena ekstenzija i to sam probao u nekoliko formata..ali ništa. A što se tiče kompjutera sam tabula rasa..tako da, dobro bi mi došao neki odgovor????

Bizzzo

~ Fly Me To The Moon ~
Urednik
Moderator
11.02.2008
8.153
32.768
2.718
twitch.tv
Imas razlicite servise pokraj youtube koje mozes koristiti. Medjutim kako Avantura kaže nije preporučljivo. Međutim šta to u stvari znači neznamo. Ono sto je sigurno da povlaci dodatne % na stranu gdje ne treba.

• Sviđa mi se
Reactions: Avantura

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.750
358
Ja mislim da je ovo u redu da snimci idu direktno na sajt. Posto je forum vec sam po sebi sigurno mjesto, (a ujedno mislim da je jednostavnije za upload direkno sa kompa kao slike) nego da nam se snimci vucaraju preko nekih video sajtova.
Moje misljenje. :cool:

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.478
43.633
2.598
Mogu odobriti mp4 upload i neki html video player da to pusta direktno na sajtu. Mislim da ce biti ok i naravno staviti neki upload limit. Ako ste zainteresovani recite. Samo licni video snimci. Mada mi imamo i youtube kanal koji treba ozivjet...mario nam sprema nesto :)
Ovo bi bilo savršeno.Ako proradi ta shema,ja ću napraviti jedan test.
Trenutno uploadam jedan kratki Vutra video na mega.co nz. U temi,kolekcija filmova by mr.dr.Smok se spomenila ta stranica kao neka alternativa za video snimke.Vjerovatno je dobro za neke veće kolekcije jer će upload na forumu biti ograničen iz objektivnih razloga.Puno prostora - puno para.To nam mora biti jasno.
Pa ako proradi ta shema,uploadat ću isti video direktno na forum,da mogu usporediti brzinu i kvalitetu.

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.582
228
Video jede serverski prostor a slikama se može dočarati puno. Neznam jel pametno da video ide na vutra storage nabit če se troškova.

nerp

thc pozitivan
Poznanik Foruma
21.01.2015
1.220
6.443
258
Mlecni Put
Ne znam jel' do mene, ali sa pocetne kada se klikne na bilokoji podforum, vodi na "not found" stranicu. Desava se od jutros...

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.750
358
I kod mene isto. U temu sam upao preko obavjestanja mejlom. Drugacije ne moze. :zvezda::
EDIT: Kod mene je jutros i danas radilo. Nisam bio na forumu 2-3 sata,i sad nece.