Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
ma nisam ni mislila da che se sherati dnevnici kao takvi.vech kako postoji moguchnost da se fotke sheraju..nekako kontam da bi fb poveznica mogla privuchi nezheljenu pazhnju..to je samo moje mishljenje..

nego...meni i dalje radi problem kada pokusham uchi u obavjesti-izbaci me i trazhi novo logiranje-dali to mogu sama nekako rijeshiti ? kako?

odushevljava brojnost opcija kada je izbor prachenja u pitanju..tj.podeshavanja u Preferences i generalno podeshavanja u profil page...sve djeluje vishe user friendly ( samo treba sjest ..i u miru sve prouchiti i odluchiti shto i kako podesiti )
tako da..i uz ove sitne problemchiche..ochito je kako je ovo prilichan pomak nabolje..
( a sada odoh potrazhiti vutra radio..ipak mi je to omiljeni soundtrack za forum :cool: )

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
starih poruka nema to je vec razglabano zasto probajte sa novom

eFWxWihdsb.gif

ne merem ti ni tako poslati poruku, nemam opciju zapocni prepisku
2v0e3bl.jpg

Poslednja izmena:
30.04.2014
315
202
43
dobar novi dizajn jedino se slova slavije vide , a bilo bi super kad bi se desni dio mogo posebno a ljevi posebno pomicat fale mi novo-otvorene teme u tom desnom stupcu ispod statusa, (ovi stupci na početnoj) , ljepo otvara slike , nema nekih smajlica :(, na smartphonu super izgleda:) , svaka čast na trudu :D

Poslednja izmena:

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.478
43.633
2.598
Imam jednu nejasnoću.Naime u temi ; šta se sluša, vidim samo linkove od pjesama sa youtube.
Probao sam staviti jednu pjesmu i vidi vraga. U svome postu vidim sliku a ne kao link.
Kako to izgleda kod Vas,u toj temi ?

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.043
773
138
/dev/null
vutra.org
Kao što rekoh, to vam je besplatan haze efekat. Samo zamislite da su boje OK a da ustvari vidite dim od džoka i sve je okej :D

...stvarno je nekako čudna ova zelena, ne može dugo da se gleda u nju :/

• Sviđa mi se
Reactions: CilI

maverick

Aktivan Član
03.01.2011
340
578
93
i ja glasam za potamnjivanje ovih velikih bijelih povrsina (ili bar neka night time tema), suzavanje debelih tabova, prebacivanje s zelene na neku koja je vise SMB...

dali se planira neko bodovanje postova s obzirom na kvalitetu, a da to nije prosti lajk?

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
sta fali lajkovima, neka ostane tako kako je.. sad opet stavit novi nacin bodovanja pa opet svi na nulu hahha :p

malo je cudna ta zelena, al prihvatljiva.. cudnije je su ove 2 debele ruzne trake koje se ne micu, i kad skrulam prema dolje i dalje su tu, kao i postovi na pocetnoj moras skroz dolje do njih, zato sam trenutno na default temi sve je kak spada i puno je preglednije, mozda da obojate u zeleno (default temu) kao sto sam sinoc predlozio i naljepite vutra logo.. to bi bilo to, naravno ako se moze :) poz