Cekaju makaze koliko ce trebat, po meni nece prije sljedece nedjelje dolje, mozda ni onda
Tek su juce pocele pokazivat da su gladne, tj da im ide kraj.
Edit: evo bas gledam ove svoje biljeske one su prebacene na 12-12, na 12.12.19 Tako da ovaj datum sto imam i po kojem sam se mjerio su izasle prve pistile nikako nije pocetak cvata. Pocetak cvata bi trebao brojit negdje od 25.12.19 (Sretan mi Bozić )- znaci danas im je 52 dana cvata. nikako neidu dolje jos 10 dana. Dobit ce mozda i jos jednu cistu vodu u međuvremenu. (Savjetovat cu se s Bigijem)
EDIT 2: Ajmo rec ovako
125. dan od nicanja - 61. Dan od prvih pistila - 52 Dana u cvatu
(Ovo sam nekako iz kalkulirao prema slikama datumima slika i biljeskama koje imam. znaci dan gore/dole cvata.)
Biti ce bioze s nama jos neko vrijeme svakako, nekih 10-tak dana.
Bubba's Gift - Humboldt
Power Kush - Dinafem
Tek su juce pocele pokazivat da su gladne, tj da im ide kraj.
Edit: evo bas gledam ove svoje biljeske one su prebacene na 12-12, na 12.12.19 Tako da ovaj datum sto imam i po kojem sam se mjerio su izasle prve pistile nikako nije pocetak cvata. Pocetak cvata bi trebao brojit negdje od 25.12.19 (Sretan mi Bozić )- znaci danas im je 52 dana cvata. nikako neidu dolje jos 10 dana. Dobit ce mozda i jos jednu cistu vodu u međuvremenu. (Savjetovat cu se s Bigijem)
EDIT 2: Ajmo rec ovako
125. dan od nicanja - 61. Dan od prvih pistila - 52 Dana u cvatu
(Ovo sam nekako iz kalkulirao prema slikama datumima slika i biljeskama koje imam. znaci dan gore/dole cvata.)
Biti ce bioze s nama jos neko vrijeme svakako, nekih 10-tak dana.
Bubba's Gift - Humboldt
Power Kush - Dinafem
Poslednja izmena: