Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zelena boja na limenci je hrapava. Leži u ruci nevjerovatno lijepo. Još ovako hladna. Prava terapija prije utakmice sa Brazilom.
Napred naši sretno i bericetno A gle ovu zvijer od pivcuge
Jeste komšo, neki promo. Džabe je i za te pare je kul skroz realno Jbg, treba se probiti na tržištu pored svih brendova silnih, po bavarskoj svako selo ima 6 privatnih pivara
Odem u Tommya i to u centrar, ne u lokalni minimarket, (jer im je skoro inventura pa nemaju) po moju miljenicu Gricku, i to romobilom jer mi je auto na servisu, 3 km od doma…pise -1*C ispred kuce…i nema Gricke… i nema ni one neke wajsbier trzblg njemacke psenicne crne.. ni crnog Paulanera.. i gledam wtf Bozicno Pivo..jaki crni lager…Medvedgrad… uzmem dvije da se nebi za*ebo…i idem sutra po gajbu! Ko je mog ukusa u pivi, ako je jos gdje ima jer je kao “sezonska” svidjet ce vam se
Iako je preko cenera ne osjeti se alkohol toliko. Vise mi smeta sto je okusom preslatka za moj ukus. Za jednom probati i to je to, ispod prosjeka. Pivo post iznad je izmislilo svijet za ovu.