Prvo napravite analizu ulja,imate i u Hr analize legitimne.Ja ču odnjet ulje na provjeru u Sloveniju možete mi pomoć kaji je najbolji način za uzimati ulje radi se o mojoj supruzi mlađoj osobi. Ima karcinom dojke sa metastazama na kostima i jetri. Što vam treba o podataka javim vam
Molim vas sutra nosim ulje na analizu zna li netko da li ima u Hrvatskoj analiza da ne idem u Sloveniju.Prvo napravite analizu ulja,imate i u Hr analize legitimne.
Kada ustanovite jacinu ulja..npr.neka bude 70% thc-a.To Vam je po gramu 700 mg kanabinoida.Tada Vec znate da mozete od grama ulja napraviti 20 kapsula,cepica sa 35 mg ulja.
E sad...kako napraviti kapsule i kako ih uzimati imate na forumu komplet sve instrukcije.
Najbolje Vam se sam nauciti sve jer cete tada znati sta je najbolje za Vas problem.
Mi svi ovdje mozemo "pametovati'" ali Vi odlucujete.
Znam da je sada zeznuto ici saditi ali Vam he to jedini pravi put..cca 3 mjeseca Vam treba.
Ugl.pomalo..krenite od analize.
I da..nadam se da 90 eu za miligram ulja je neka greska..i da je gram 90 eu je greska.
Moze li upit gde se nalazi ta tablicaNema ti tu puno filozofije.Onoliko mg koliko koristis u Biomix kapsulama stavis i u cepice.Moj savijet vezano za cistu na bubregu je kombinacija biomixa(4 kapsule na dan)i cepice(dva puta dnevno ujutro i navecer),inace nebi bilo lose dosta CBG-a staviti u Biomix(cca 10%)Inace,nema ti veze rektalno i analno je samo nacin unosa,a bioraspolozivost je kljucna.Analno ne ide preko jetre,a oralno ide...ugl.ne zamaraj se gramima.
Imas u istrazivanjima tablicu za unos mg pojedinih kanabinoida za pojedinu bolest,stavis svoju tezinu,visinu,godine,stanje bolesti i okvirno znas koliko cega unositi.
Gram dnevno u jednom cepicu je nepotrebno...bolje je raspodjeliti taj gram u 6 cepica,kapsula.
Sretno
Uput da pokusam da odredim pravu doziMoze li upit gde se nalazi ta tablica
Hvala. Pa cemo viditPa 10ml za 10%, 15ml za 15%.
Pasta je super, sam sam je radio a i stavio sam 25 ml. Vidjet ćemo, tnx@Jurio ako ciljas 10-15% CBD, onda zavisi od paste. Uglavnom su 60-90% CBD. Tako da ipak stavi malo vise u tom slucaju.