Kanabis ulje - izrada, doziranje i djelovanje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Koji je njbolji nacin unosenja ulja i naj produktivniji? Dal da ga mesam sa duvanon pa da pusim,dal da ga jedem? Sa koliko da ppcnem ako sam vec rezistenten na THC

Saint G

Aktivan Član
02.04.2022
195
569
93
Po meni je najbolji način da pomješaš čisto ulje ili smolu sa kokosovim uljem. Uzmeš staklenu tamnu bočiću od recimo 30ml i naspeš u nju do pola rastopljenog kokosovog ulja i onda istisneš u nju 2-3 ml zagrijane smole i dobro protreseš da se sjedini, dospeš do vrha kokosovog ulja i protreseš i čudesni napitak je spreman. Zavrneš gore pipetom i probaš prvo pola pipete i vidiš koliko ti treba :) Držiš ispd jezika 5-10 minuta i miješaš sa slinom, onda progutaš i popiješ par deci vode da sapereš usta. Kokosovo ulje ima efekat da pomaže jetri da dosta brzo upije sve što joj treba. P.S. Uzimati uvijek prije obroka, tj. što prazniji stomak bolji i jači rad. Nikakvo pušenje ulja i slično. Kad probaš ovo javi dojmove.

Boškarin

Aktivan Član
13.10.2023
83
724
83
57
Pogledajte prilog 5118992 mjeseca u maslinovom (djevičanskom)30-35C- "pa bumo vidli" :).... Još možda dodati malo kokosovog ...
Dovoljno je kuhati 2 sata na 40 stupnjeva i to nakon sto uberes vrhove,ocistis ih i nakon 12 sati susenja staviti u maslinovo ulje,nakon sat vremena staviti 25 gr Suncokret lecitin tekuci da sjedini kanabinoide i procijedis kroz dva sata kuhanja kroz vatu u jednu bocu.

17.08.2024
2
2
3
40
Postovani,

Treba mi ulje za oca, jel bi mogli da mi kazete okvirno koliko to kosta, za 5 kubika mi traze 300 e, nisam siguran da li je to ok cena, ne bih da preplacujem u ovoj situaciji kad znate i sami svasta treba.
Pozdrav,
I hvala na odgovoru

• Sviđa mi se
Reactions: Ćyro

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Neznam cijene i ovdje se o tome ne raspravlja. Ovdje te nitko nece uputit gdje i kako i za koliko da kupis ulje. Ovdje te ljudi mogu jedino uputit kako da sam uzgojis svoj kanabis i napravis lijek.

Lampa 300w oko 500€ mozda i manje, boks 100x100x200 nekih 100-200€ ovisi koji, turbina 100tinjak €, par sjemenki kakve indike i oscilirajuci ventilator mali i uz nas ovdje, imas lijek za oca kroz 4-5 mjeseci. I brze. U svakom slucaju zelim vam srecu sta god da uradis.

• Sviđa mi se
Reactions: Jurio and Saint G

Saint G

Aktivan Član
02.04.2022
195
569
93
za 5 kubika mi traze 300 e
60eur za jedan mililitar smole to je ok...300e za 5ml to je normalna cijena. Predlažem da uzmeš to i kreneš sa tretmanom odmah a ako imaš prilike poslušaj i kolegu Ćyru i uzmi si opremu i sam napravi, isplatiće ti se 100%..vidiš kolike su cijene...a ti sa jednim šatorom 100x100 možeš napravit 30-40 mililitara za nekoliko mjeseci

17.08.2024
2
2
3
40
Neznam cijene i ovdje se o tome ne raspravlja. Ovdje te nitko nece uputit gdje i kako i za koliko da kupis ulje. Ovdje te ljudi mogu jedino uputit kako da sam uzgojis svoj kanabis i napravis lijek.

Lampa 300w oko 500€ mozda i manje, boks 100x100x200 nekih 100-200€ ovisi koji, turbina 100tinjak €, par sjemenki kakve indike i oscilirajuci ventilator mali i uz nas ovdje, imas lijek za oca kroz 4-5 mjeseci. I brze. U svakom slucaju zelim vam srecu sta god da uradis.
Jel mozes da mi napises preporuku oko modela svih ovih stvari sto si mi nabrojao, i gde sve ove stvari mogu da se kupe, eventualno linkove za kupovinu. Ukratko koja lampa - box - turbina - ventilator. I hvala veliko na podrsci!

• Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

Saint G

Aktivan Član
02.04.2022
195
569
93
pošto si iz Srbije sve možeš uzet u . . . . ponici (da ne reklamiramo) u BG ili NS.. Lampa Lumatek 300PRO, šator HOMEbox, turbinu će ti momci iz trgovine posavjetovat zavisi šta imaju...vent također i treba ti ovlaživač za početnu fazu da imaš dovoljno vlage za početak a kasnije će ti možda trebat i ODVlaživač ako bude previše vlage ili ako nemaš klimu u prostoriji...i još ti kući dostave na vrata..ljepota :)

Ugl otvori dnevnik ovdje da ne spamujemo temu pa će ti ekipa uletit i pomoć oko svega..

Poslednja izmena:

Bizzzo

~ Fly Me To The Moon ~
Urednik
Moderator
11.02.2008
8.126
32.663
2.718
twitch.tv
Neznam ni sam u kojoj temi da pitam, pa da ovdje nakucam. Ukratko, stric je od prije 3 dana na terapiji uljem. Dižemo se koliko ide, sada je na 3 zrna u 24 sata. Karcinom pluća 18x3 cm velicine. Konzilij mu je u ponedjeljak i odlučio je nažalost ići na kemo. Zanima me ako netko zna, koliko dugo nakon konzilija se ceka da se krene kemo? Gledam na koji bi način kupio sto Vise vremena da se digne s uljem sto vise. Pokušati cemo ga podići za 14 dana na ml, jak je jos sad kad nije na kemo. Eto Uglavnom, pitanje s konzilijem ako netko zna?

20.06.2023
89
151
33
Hiraeth
Neka je čovjeku sa srećom.
Mom tetku nije pomoglo i zato čisto sumnjam u te neke mistične moći kanabisa, ali kod neuropatskih bolova pomaže pri snu, to znam iz prve ruke, zbog matere koja bez Rick Simpson ulja nakon operacije tumora u vratnoj kralježnici, oka ne bi sklopila.
Tako da, štancaj ga uljem koliko god možeš, ali isto tako ga ohrabruj da ide na kemoterapije.
Tom čovjeku teška doza RSO-a na kojoj gunđa što cijeli dan spava, sada je najmanji problem.
Iz dubine srca, želim mu spas.