Dovoljno je kuhati 2 sata na 40 stupnjeva i to nakon sto uberes vrhove,ocistis ih i nakon 12 sati susenja staviti u maslinovo ulje,nakon sat vremena staviti 25 gr Suncokret lecitin tekuci da sjedini kanabinoide i procijedis kroz dva sata kuhanja kroz vatu u jednu bocu.Pogledajte prilog 5118992 mjeseca u maslinovom (djevičanskom)30-35C- "pa bumo vidli" .... Još možda dodati malo kokosovog ...
60eur za jedan mililitar smole to je ok...300e za 5ml to je normalna cijena. Predlažem da uzmeš to i kreneš sa tretmanom odmah a ako imaš prilike poslušaj i kolegu Ćyru i uzmi si opremu i sam napravi, isplatiće ti se 100%..vidiš kolike su cijene...a ti sa jednim šatorom 100x100 možeš napravit 30-40 mililitara za nekoliko mjeseciza 5 kubika mi traze 300 e
Jel mozes da mi napises preporuku oko modela svih ovih stvari sto si mi nabrojao, i gde sve ove stvari mogu da se kupe, eventualno linkove za kupovinu. Ukratko koja lampa - box - turbina - ventilator. I hvala veliko na podrsci!Neznam cijene i ovdje se o tome ne raspravlja. Ovdje te nitko nece uputit gdje i kako i za koliko da kupis ulje. Ovdje te ljudi mogu jedino uputit kako da sam uzgojis svoj kanabis i napravis lijek.
Lampa 300w oko 500€ mozda i manje, boks 100x100x200 nekih 100-200€ ovisi koji, turbina 100tinjak €, par sjemenki kakve indike i oscilirajuci ventilator mali i uz nas ovdje, imas lijek za oca kroz 4-5 mjeseci. I brze. U svakom slucaju zelim vam srecu sta god da uradis.