Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Još jedan pivski pozdrav od mene Meni su u principu lager piva dosadna, i okej su kad hoću da se nalivam do iznemoglosti, al to se baš retko kad dešava. Od uvek sam više voleo da popijem jedno kvalitetno pšenično ili neki konkretniji Ale ili Stout nego tri zidarca Sve u svemu, ovaj saporo jeste lager ali je dosta interesantan, Japanac jbg, Švaba je standardnog kvaliteta, od ovog Engleskog sam očekivao više, nekako je ravno, plitkog ukusa pogotovu što je Indian Pale Ale, Kozel mi je u rangu sa Nikšićkim ili Jelenom možda, čini mi se da je nekad bio kvalitetniji.
Ola Dubh Ale čuvam za sutra veče uz klopu. Ima deklaraciju kvaliteta i garanciju da je odstojalo u burićima viskija starim 12 godina , nadam se da nije previše povuklo na taj viski i na drvo... testiram pa vidim. Ova flaša kod mene u lokalu košta skoro kao ove 4 konzerve ne prvoj slici zajedno Živeli.
Tata mi je uvek govorio, sine makni tu pivčugu ispred sebe, ružno je brate ta boca ispred žene.. Baš je pivčuga, kaže.. On cepa samo kratko.. Sad me to "pivčuga" podsetilo.. Eto..