ZOKI je napisao(la):brate smanji zalivanje nema potrebe za blatom samo unistavas koren biljke ..... ti se bavis u ph a biljke ti plivaju u vodi inace jos i dobro izgledaju kolko ti je zemlja mokra.. tebi cak i kad je vrh skoroz suv dole je jos mnogo vlazno biljkama ne treba mokro dovoljno je i mokro...
biljke zalijevam kad gurnem prst u zemlju i osetim da je suho na 3-4 cm dubine. slikao sam koju sekundu poslije zalijevanja, zato izgleda kao da je blato.
zalijevam toliko da voda taman procuri na tanjurić ispod posude. i to ne da previše procuri, nego taman da se voda pojavi, kao što sam i pročitao na hrpi tema na forumu.
moram, još jednom, napomenuti, da ne samo da mi je ovo prvi grow, nego mi je to općenito prvi kontakt sa uzgojem biljaka, ne računajući uzgoj graška u 3. razredu osnovne.
@LegalizeIT
to su 3 različite biljke, sve 3 slikane u isto vrijeme...u razmaku od nekih 10ak sekundi.
od jučer su se ove prve dvije pošteno razrasle, dok su ovoj trećoj listovi porasli za par mm, ništa značajno...
pune mi se baterije u aparatu, ponovno :sick:, pa kasnije slikam i stavim nove slikice, eventualno sutra. :icon_lol: