Prvo staviš novu žicu na mjesto gdje sam zaokružio, i ankeruješ za pot, na istu visinu, pa onda skloniš žicu s vrha.
51. Dan 12 12Na koliko ti je lampa udaljena od vrhova, meni izgleda kao da je previše udaljena lampa?....
Te listove koji zaklanjaju vrhove ili ukloni (ne previše) ili usmjeri da ne smetaju taj desno pola biljke zaklonio... Još malo razvuci...
Imao sam nutri calcium kod sebe .nisam imao cal magNedostatak Cal-Mag se tako manifestira. Prvo fleke na fan listovima. Kasnije se siri po cijeloj biljki. Ako nisi dodavao, dodaj.
sa gornjih fotki mi se cini kao da biljka nema zraka bas ., i da su ti temp mozda i vise od 26., vrlo vjerovatno i poneki gnat ,moguc opcenito nutrient lock zbog visokog PH., mozda flush da napravis? sretno da izguras do kraja i da se ne siri dalje...
Nemoj flush radit,biljka traži u ovoj fazi..ti imaš samo plantelu cvjet i to svako 2 zaljevanje daješ..to nije dovoljno,dogurat ce ona do kraja ali pitanje kakva..
Obrati pažnju na svjetlo,nešto ti nije uredu,biljka u ovom stadiju mora imat deblje vrhove.
Skini aplikaciju pa provjeri koliko ppfd/luxa imaš odprilike pa ces znat u kojem smjeru da kreneš.
onaj pc ventilator jel to jedini koji mješa zrak unutra?
Čini se meni da im fali vjetra i hrane,a i svjetla
Ima ih svuda od juče . Evo slikaAli to nisu listovi koji su najblizi do svetla? Vec oni dole, da kazem u senci? Jaca hrana ti nece pomoci u tom slucaju