Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jel mirišu teglice
Kakav ti je na kraju Ice ispao? Mislim na rad ak nisi prenapušen od ovih drugih sorti , aroma bu se još profilirala kroz nekoliko tjedana pa ću se strpit za nju.
sorte izvrsne, nema sta opet si odlicno izgurao.
da mirisu negdje, boji ih se otvorit ovaj dog je bomba vidi se iz aviona
sad nemas razloga ocajavati neko vrijeme, samo naprijed i nemoj odustat u zacrtanom planu
O da...
Teglice mirišu
Jutros dobih jezikovu juhu sto sam 'zasmrdio' dnevnu sobu (dok sam uslikao čičke).
No, valjalo bi zavrsiti dnevnik...
Topovi su u teglama, mjesec i kusur dana. Svi su tvrdi kao kamenje a mekani kao duša.
Svaka vrsta ima svoj ucinak na mene, pa sam ih ovako nekako rasporedio
Petkom...
nakon posla, zarolam Ice Cream. Da sperem sa sebe cijeli tjedan. E onda upadnem u razmisljanja. Obradjujem razne teme u glavi, zašto, zato i slicne Pa se odjednom trgnem i zamislim : jesam li se ja nasamponirao pa se ispirem ili se tek namacem...
Tada znam da sam spreman... Ice Cream se jako, jako osjeti. Ako imas vrh u dzepu, svi znaju da ga imas
Subotom udaram po
Gorilla Blue
Gorilla mi neda da sjedim. To iskoristim pa napravim trijesca sitnog za odlaganje vatre za naredne dane...
A kad dodje nedjelja, onda se druzim sa
svojim psom
Black D.O.G. je savrsen za meditiranje.
Preko tjedna mi je svejedno sta cu
Kuca, pos'o, kuća, netflix, pos'o, kuca, netflix, pos'o, kuca...
Izmadju toga malo Vutra.org-a Pandemija 2020.
Dnevnik moze u završene
Odlično ovaj Bleki mi je ipak nekak najinteresantniji
Našao sam par slika svog Ice creama od prije nekoliko godina kaj je povukao čiste indica gene i terpenski je bio drugačiji od drugih kaj su vukli prema sativi, pa ako imaš još sjemenki možda te iznenadi.
Gdin VenloNL dnevnik Vam je savršentstvo . Od samog početka, sredine, pa dijela sa maslacem i kolačima, pa do samog kraja sve perfektno . Jedan veliki VenloNL