Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav ekipo.
Kasnim s update-om jer sam imal situaciju s potresom. Morao sam odselit. Kuča nije za život.
Cure su kolko tolko dobro. Živ sam to mi je najbitnije.
Evo malo tuznih slika sa selidbe
Sutra cu vjerojatno ic postavit mrezu natrag.
Nadam se da ih nisam previse stresiral sa selidbom
Budite mi dobri, ostanite doma i cuvajte se korone.
Evo da zabiljezim, proizveden stres.
Kad samnponovo postavio box i upalio HPS, nastelao sam timer, ali ga nisam ukljucio da radi. Svjetlo je radilo oko 48 sati. tad sam dosao do njih trebalo ih je zalit, zalio sam ih sa Iguana bloom, sensizym, B52, Big Bud. Ugasio sam svjetlo na 18 sati i sad opet radi normalno 12/12. Nisam bio u prilici to drugcije izvest.
Mrežu sam postavio, nije ko sto je bilo prije al bit ce im dobro i ovako. Pistile su dosta posmeđile al opet ih je puno novih i svjezih. Več su porilicno bogate trihomima
Slike nakon 48 sati svjetla
Jedna od jucer prije pocetka normalnog rezima
Bit ce u nedjelju kvalitenijih slika.
Bok ekipa.
Bio sam kod cura. Za sad se dobro podnose fino su se pocele popunjavat
Evo nekoliko pojedinačnih slika
Blue Ice OG on je u 27 danu cvatnje
Girl Scout Crack oko 25. Dana u cvatu
White widow oko 25 dana u cvatu
Girl Scout Cookies oko 21 dan u cvatu
I zajednicke
Eto ih. Sad se samo trebaju udebljati
Budi mi zdravi veseli i debeli. I ostanite doma.
Bok ekipo.
Evo da zabiljezim tjedni update.
Fino su se počele popunjavati prefino mirišu sve zajedno.
Danas su od hrane dobile Iguanu Bloom, Big Bud, Rhino Skin, sensizyme, B52.
Zaljevanje prije toga su dobile Cal-Mag, Big Bud i Bud Candy.
Blue ice og oko 34 dana u cvatu
Girl scout crack Oko 32 dana cvate
White widow oko 32 dana cvate
Girl scout cookies oko28 dana u cvatu
I evo ih Sve zajedno
Živi i zdravi bili do sledečeg puta
Bok ekipa,
Evo, konačno se našlo vremena za update,
Cure fino napreduju, udebljale se od zadnji puta a to i očekujem od njih
Prije deset dana sam im počeo dodavat Overdrive, a izbacio sam Big Bud.
mislim da je to to od AN, sljedeče zaljevanje dobiju melasu i do kraja samo voda
Blue Ice OG 48 dana u cvatu
Vrhovi ljepi, veliki, al nisu se baš nešto udebljali, valjda če sad u završnici. Trichoma ima dosta ali su duplo manji od ostalih
Girl Scout Crack 46 dana u cvatu
Ova izviđaćica se pravo udebljala, miris je božanstven, ko da sam kod djeda pod brajdom izabele. prefino i slatko, jučer sam otkinuo po koju kokicu cekam još par dana pa ču ju probat.
Whitw Widow 46 dana u cvatu
Sad mi je jasno od kud u imenu White, sva je bjela od šečeraPrevladava miris bora pračen mentom.
Prije 5 dana sam otkino po koju kokicu, jutros sam zapalio, i bome me fino provozala. bit če to pravi bombončić. prognoziram da če oko praznika rada otič pod nož
Girl Scout Cookies 42 dana u cvatu
Pravi kolačič, samo ne mogu detektirat po čemu mriši. do nje je Crack a on preuzima prvo mjesto u mirisima čim otvorim box.
Imala je napad pauka (opet), Vjeroojatno su izašli iz zemlje i nastanili se odmah na početku stabljike. Čim sam primjeto paučinu odmah sam ih ubil sa Eliminatorom. Isti sam dodao u prehranu i zalio je, sad sam ih i u zemlji riješio
Evo i po koja zajednička
Još malo i završili smo i ovu avanturu.
do sljedečeg puta budite zdravi, veseli i debeli