Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
S jedne strane jezivo a sa druge prelijepo. 20.06.2020, subota 19 h , par slika bez komentara.
Morao sam na kraci put. Uz doze opreza,dezinficiranja,ne dodirivanja.
Otvaraju se granice,novi slucajevi se pojavljuju.
A Cokoladice ,
11 tjedan
77 dana od klice.
Jedan Chocolate Skunk se susio u boxu tjedan dana. Skinut je 70 ti dan za probu.
Dim je jako dobar. Poprilicno jak.
U tegli je
Ostatak ekipe 3 mogu poceti trimati a 2 ce jos ostati. Jedan je poceo da izbacije bananice dosta mu je valjda.
Evo par slika saroliko carstvo valja naostriti skarice
3 Chocolate Skunk-a su u teglama.
Jako je ugrijalo zadnjih dana,pa su se i brzo prosusile. Neka sada malo dozrijevaju. High je jak,aromatican,sam cvijet se jako,jako osjeti.
U boxu su jos 2. Vruce im je. Ako zaboravim otvoriti prozore i vrata temperatura ide prema 35°C.
Treba im jos 10-15 dana minimalno.
Razmisljam da ih izvadim na
Sta reci a da se ne poludi
Bila recenica na pocetku dnevnika i evo je opet. Nova zarista se otvaraju. Miris u teglama bozanstven ...
A ove 2 Cokoladice u boxu jedna ce uskoro a druga ide preko 100 dana.
Evo par slika nabrzaka
Box je ugasen.Zadnjih dana je jako vruce bilo. Jos malo im treba pa cu ih dovrsiti na .
Nocas predvidjeno 11°C, odoh ih prekriti dekicom cure moje mirisljave.
Debelo sam presao termine po papirima (65-70 dana) za ova dva preostala. Nesmeta ionako je dosao 2 val epidemije.
Bolje gledati u biljke nego u konobaricu u kaficu,pa popusit virus
Par slika ,sta se pusi zadnjih dana...
Ostavit ću još tjedan dana ovu zadnju Čokoladu, neka sazreni pošteno. Trihinomi svi mutni, ima smedjih.
10 tak dana je kasnije pokazala pred cvjetanje, ispala je najveća. Njoj sam na početku priče otkinio slučajno vrh
Bila je najjača od starta.
Neće izdržati još tjedan dana kako sam mislio.
Jučer bacim kratki pogled,
Par sparnih dana, par oblacnih, malo sunca,... Na jednom vrhu krenila plijesan Odrezano par cm ispod zahvaćenog, ode pola najvećeg vrha
Ništa drugo, no trimanje zadnjeg preostalo Chocolate Skunka.
Da nisam u početku neoprezno polomio vrh, bio bi ogroman automatik. No, i ovako je najveći od 6.Vrhovi su baš veliki, tvrdi, nabijenih, sa lijepim foxtailima koji su izbili zadnjih dana u boxu radi vrućina.
Evo par slika od zadnjeg borca

Neka se malo posuši, pa da vidimo šta kaže