Sretan grow, start si dobro organizirao i osmislio, krenut ce one sad pomalo. Jedina stvar kod rqs ovog jacka ti je da se naoruzas strpljenjem el bez obzira sto se radi o auto varijanti pocne tek cvjetat oko 50etog dana i sveukupno se razvuce cesto na 100+dana tako da samo strpljivo nagraditi ce te, jedan od potentnijih auto dimova!sretno
[/QUOT
Moj Honda, mene cure iznenadiše...
Gledao sam dnevnik od
jesam ( https://www.vutra.org/threads/autof...omaticima-foto-lennonom-hps-400w.17027/page-2 ) njoj su procvjetale tek 49. dan, onako kako si i ti rekao
Jel moguće da je procvjetao zbog jačeg Mh 600 w , možda zbog dobre zemlje ili najbliže od svega toga da su ga ovaj puta malo bolje napravili ?
Ako se kod mene toliko smanjio vege, onda bi po pravilu trebalo nešto prije i završiti jer kod nje je sve trajalo ukupno 120 dana
Temperatura: za sada između 26-30, malo otišla gore čim sam stavio HPS 600w super bloom
koliko sam primjetio da puno više grije nego MH, a soba se crveni kada otvorim box
Vlaga: spuštena na 30 %, izvadio ovlaživač i nadam se da mi više neće trebati. Nema više kuhanja vode i briga oko toga
Režim svijetla: za sada je ostao 20/4 možda ga budem mjenjao, no vidim za mentorom
Gnojenje: jučer svaka dobila 6 ml na 2 L vode terra bloom
One i dalje rastu u visinu i to nešto ubrzano, prošli puta sam savio glavne vrhove i sve su se prežabile
ali vidim da im to nije nešto smetalo jer su opet dostigle tu visinu. Vjerovano ću ih morati opet savijati, koliko je to dobro dok cvijetaju... ne znam... nemam iskustva s tim
Ali bum vidio sa mentorom
Ostala su mi neka dva mala ventilatora pa ih mislim isto kao i ona tri spojiti po visini i da pušu po curama.
Tako bi svaka imala svoj vent
a i vjerovatno bi se i temperatura malo smanjila jer je termometar baš na toj strani!!