Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
42 dan od klice.
Temperatura 21°-28°
Vlaga 40% - 69%
Bio Bizz Grow 1ml/1l
Bio Bizz Bloom 1ml/1l
Herb Gardener druze svako zalijevanje. Cca 3 dana interval.
Sada im dajem litru i pol po zalijevanju. Postepeno cu povecati i vodu i gnojivo. Jer ce cure sada imati vece prohtjeve.
Na oko se vidi da se zure porasti jer cvijet krece
Jos sat vremena radi MH 400W i to je to. Danas popodne mijenjamo boje. Ide HPS 400W.
Kratki osvrt na vege-fazu .
Odlicno klijanje i nicanje. 10-ti dan presadjene u finalne posude. 20-ti dan usle u predcvjetanje i otpoceo LST. Po mojoj procjeni, ovo su automatici srednje kategorije. Ni mali ni veliki.
2 su drugaciji fenotip. Puno manji,prije usli u cvjetanje,lisce puno tamnije od ostalih.
Evo par slika i da zavrsimo sa ovim 'bolnickim' bojama.
Mozda sa HPS om otjeram i COVID-19
49 dana od klice.
Auto Chocolate Skunk su fazi da ih vise ne moram dodirivati.
Jedini kontakt je vrh nosa sa vrhom cvijeta Box je popunjen.
Smanjio sam rezim svjetla na 14 sati dana, 10 sati noci.
Bio Bizz Grow/Bloom i dalje 1ml/1l vode. Zelene su jako,osjecam da im je dovoljno .
Nedjelja je ujutro. Jucer u Hrvatskoj bilo 0 novih pozitivnih na COVID-19.
No i dalje je uzas
Jos ko za k naisle neke tuzne pjesme na radiju
Pokusao sam napraviti ovo jutro par slika,napatio sam se posteno ...ne ide
56 dana od klice. 400W L+ HPS.
Chocolate Skunk cvatu. Vrijeme za indoor savrseno. Nema vani vrucina. Svaki 3-ci dan zlijevam. Zadnje im dao cistu vodu,2 litre.
Evo par slika
Check Point Chocolate Skunk.
Po papirima, 65-70 dana. Odrezao sam jednu manju grancicu. 65 dan, stari Rujo kaze, Venlo biljke su ti usle u ciljnu ravninu. Trihinomi se pocimaju mutiti, prozirnih je manje, pricekaj jos 10-tak dana. Malo ces preci termin
70 dana od klijanja. Auto Chocolate Skunk je isproban Pustit cu jos tjedan dana 4 biljke. 2 ce ostati malo duze,jer su kasnije usli u cvjetanje. Evo par slika iz ove zavrsne faze