Sestro pimp, ja te nis ne kuzim al gledo sam ti profil ima dosta vremena, imas neku zanimljivu energiju, posalji mi inbox da te vidim o cem se radi.... ak neces ne moras nije bed, samo sam znatizeljan, nis drugo da ne bi pomislila hehe.
Uglavnom, stah htio rec... evo izmislih novu rec "stah" jel valjana? Ma jest, ima smisao, ako neko ne zna, necu mu objasnjavat jer sam mrtav ubijen a sutra se necu sjecat kaj sam pricall ovdje haaahhah jesam bolestan
Uglavno, htjedoh reci, Hooker bas si super lik, mislim da bi te bilo vrh upoznat uzivo i otici na par dana zajebavat se s tobom, jedna vecer bi bila premalo da se izdruzimo ko ljudi, ljudi se znaju sto godina pa se opet ne znaju, znas kak to ide, svako zivi u svom svijetu
Uglavnom ponavljam se tuzite me htjedoh reci zvijela vutra volim vas sve, bas ste super, bez vas ne bi sad bio naduvan ko isus krist hahaah oprostite na izrazu al bukvalno i sta htjedoh rec ne znam ak nastavim uvrijedit cu nekog ne zamjerite, poanta price:
Hook odlicna tema
Ekipa super ste ekipa
Forume, sto nisi malo ljepsi da te poljubim u ekran sunce ti tvoje nelijepo hahahahahah
Natura ,poseban pozdrav, seka moja, salje ti pusu bato :*