naduvan jos od jucer...to volim kad me drzi satima...al opet nekako nevesel i rezigniran...vise mi se ni ne otvaraju vijesti, niti gleda dnevnik...nista dobroga tamo necu vidjet...zasto su ljudi takvi da gledaju samo svoje interese...zasto upropastavaju i kradu ovu prelijepu zemlju...stalno nam je recesija...ta rijec je postala alibi za sve probleme...uzimaju nam kao da bi nas spasili...od koga? od njih samih?nesretan sam sto smo tako mlaki i apsolutno nista ne poduzimamo da ih sprijecimo...ovih dana se digla hajka na regrese, bozicnice, naknade za prijevoz jer kao privatni sektor to nema pa zasto bi ovi to imali...nista drugo nego hrvatski jal na djelu...ako mi nemamo zasto bi vi imali...umjesto da se borimo da svi imaju ta prava, da imamo besplatno skolovanje, da imamo besplatan javni prijevoz, besplatno zdravstvo...jer to ionako sve placamo kroz doprinose...nije to besplatno, sve smo mi to platili i to masno...stede na nama jel?na sebi definitivno ne jer ne prodje dan da ne izadje kakav clanak o rastrosnosti vlade i njihovih suradnika (ministarstvo obrane potrosilo 500 milijuna kuna bez natjecaja, vojkovic i mihanovic CO ipak ce dobiti milijunske otpremnine, Peljeski most mogao je kostati 300 ali Sanader je trazio da se napravi za 800 milijuna eura, Vladina agencija narucila luksuzne aute za 1.8 milijuna eura, Karamarkovo spijunsko gnjezdo - izgradnja kostala 436 milijuna kuna, rata leasinga 3.3 milijuna kuna, Bivsi sef trogirskog HDZa napravio stetu gradu od 600 tisuca kuna - zaduzio se kod karlovacke banke zbog NK Trogir, procelnik Zavoda za nuklearnu medicinu Ruđer boskovic sklapao fiktivne ugovore i napravio stetu od 224.000 kn). Masa je takvih naslova, masa toga nikad nece ni izaci u javnost. Krade se na sve strane, nemilice...da ne spominjem dinamov stadion, hidroelektrane koje devastiraju floru i faunu, elektrane na ugalj u 21.stoljecu?Kako ih nije sramota? Ne trazim puno od zivota, nikad nisam bio materijalista i ne treba mi puno...dovoljno da mogu imati pristojan zivot bez stresa...da se ne moram bojati sto ce biti sutra...svako malo cujem da neko od poznatih ima rak, da je dobio otkaz...poskupljuju energenti? ma zasto? tehnologija je sve naprednija i energija bi trebala biti jeftinija nego ikad...ali obratno je nekad davno seljaci su se digli u bunu radi desetine (deseti dio uroda koji su uzimali feudalci)...danas nam uzmu pola onoga sto krvavo zaradimo...cetvrtina svega sto platimo ide njima kroz famozni pdv...ma dokle ce to tako...ovaj sistem je truo...sve se vrti oko novca...ljudi se otudjuju jedni od drugih (mada se prividno zblizavamo kroz tzv. socijalne mreze), postajemo bescutni i nasilni...i djeca su nam nam takva jer je to njihovo prirodno okruzenje...ne zelim takav svijet...mater im ***** oprostite na crnilu...al nekad me obuzme gorcina...jednom mora biti bolje ali kada?
Edit: bolje se osjecam kad se ispucam...kao da olaksam dusu...imam berbu za koji dan...to me veselii da...hook...ti si kralj...legendo ;-) poll za hookera kao music supportera?